Εθνική ενόπλων: Με Μουντοκαλάκη στα Χανιά αύριο στις 19.00!

Εθνική ενόπλων: Με  Μουντοκαλάκη στα Χανιά αύριο στις 19.00!
από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 16/06/2017
στην ΕΠΟ

 

Τα μάτια των ποδοσφαιρόφιλων και όχι μόνο αύριο το απόγευμα στρέφονται στα Χανιά και συγκεκριμένα στον φιλικό αγώνα της Εθνικής Ενόπλων με την Μικτή Χανίων.

Το γεγονός πως αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα  της Εθνικής δεν κάνουν συχνά την επίσκεψη τους στην Κρήτη αποτελεί από μόνο του πόλο έλξης για το αυριανό φιλικό.

Σε γνώριμο όμως περιβάλλον θα επιστρέψει και ο Χανιώτης Στέλιος Μουντοκαλάκης ο οποίος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία αυτήν την περίοδο.

Η κλήση του στο Εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αποτελεί τιμή και για τον ίδιο αλλά και για την πόλη των Χανίων που θα δει ένα δικό της παιδί με τα γαλανόλευκα.

Να θυμίσουμε πως ο Στέλιος Μουντοκαλάκης έχει αγωνιστεί με την ομάδα των Χανίων, ενώ εδώ και λίγους μήνες αγωνίζεται με τον Κισσαμικό αφήνοντας πίσω μια κακή εμπειρία από τον Πανελευσινιακό!

Όμως άσχετα εάν στην Ελευσίνα δεν βρήκε τον «ποδοσφαιρικό πολιτισμό» που θα έπρεπε, στον Κισσαμικό βρήκε τον εαυτό του και να που η κλήση του στην Εθνική δείχνει πως ο νεαρός επιστρέφει!

Φυσικά πέρα από τον Μουντοκαλάκη στην αυριανή φιλική πρόβα θα δώσουν το παρόν και άλλοι αστέρες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου όπως ο Μπουχαλάκης ,ο Λαμπρόπουλος, ο Ηλιάδης και ο Λαμπρόπουλος