Σοκ: Ποδοσφαιρική Ένωση ζητά δάνειο 15.000 ευρώ γιατί άδειασε το ταμείο!

Σοκ: Ποδοσφαιρική Ένωση ζητά δάνειο 15.000 ευρώ γιατί άδειασε το ταμείο!

Από το κακό στο χειρότερο βαδίζουν τα οικονομικά της

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 29/07/2017
στην ΕΠΟ

 

Ένα γεγονός που σίγουρα δεν τιμά κανέναν από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Ποδοσφαιρικής Ένωσης έφθασε στα χέρια του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ. Και φυσικά η είδηση έφθασε σε εμάς από μέλος του συμβουλίου που είναι εξοργισμένο με αυτήν την κίνηση.

Εμείς έχουμε την υποχρέωση να το γνωστοποιήσουμε όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά μόνο για γνωστοποιήσουμε τους κινδύνους που ελλοχεύουν σε μία τέτοια περίπτωση.

Προσφάτως σε Δ.Σ. ο πρόεδρος της Ένωσης ζήτησε από τους συμβούλους του να ψηφίσουν θετικά στο να πάρουν δάνειο 15.000 ευρώ από τράπεζα με στόχο να καλύψουν άμεσες υποχρεώσεις που «πνίγουν» την Ένωση.

Οι περισσότεροι άπειροι φυσικά παράγοντες αρχικά συμφώνησαν διότι δεν υπάρχει και άλλη επιλογή….

Βέβαια αργότερα και αφού αποχώρησαν από το Δ.Σ. οι περισσότεροι επικοινώνησαν μεταξύ τους εκφράζοντας την ανησυχία τους και απορίες για το που πάει τελικά η Ένωση !!!

Τα πρόστιμα και αυτά που έχουν επιβληθεί, αλλά και αυτά που έρχονται….  είναι βέβαιο πως θα δημιουργήσουν ασφυξία σε επικίνδυνο βαθμό.

Η συγκεκριμένη Ένωση τα προηγούμενα χρόνια τέτοια εποχή είχε τεράστια ευρωστία ,όμως ο νέος πρόεδρος εδώ και λίγους μήνες δυστυχώς τα έκανε μαντάρα!

Με το δάνειο αυτό η νυν διοίκηση εγκλωβίζει ακόμη και τι επόμενες διοικήσεις που θα έρθουν. Ενώ ζητούμενο αποτελεί εάν και πότε θα πάρουν τα χρήματά τους μέλη του Δ.Σ. που παρείχαν ταμειακή διευκόλυνση….

 

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017 11:48