Αποκλειστικό : Σκάνδαλο με τους ορισμούς διαιτητών στην ΕΠΟ τινάζει το πρωτάθλημα στον αέρα!

Αποκλειστικό : Σκάνδαλο με τους ορισμούς διαιτητών στην ΕΠΟ τινάζει το πρωτάθλημα στον αέρα!

Χωρίς καμία ενημέρωση και διαφάνεια η ΕΠΟ όρισε διαιτητές που δεν βρίσκονται στην επίσημη λίστα της ΕΠΟ

από Πάμε Μπάλα
στις 03/11/2017
στην ΕΠΟ

 

Άρωμα σκανδάλου και συγκεκριμένα στον χώρο της διαιτησίας φαίνεται πως έχουμε έστω και αν δεν πρόκειται για τις μεγάλες κατηγορίες!

Συγκεκριμένα όπως διαπιστώθηκε από έλεγχο στους ορισμούς των διαιτητών για αυτό το Σ/Κ η ΕΠΟ όρισε αρκετούς διαιτητές οι οποίοι είχαν κοπεί από τα αρχικά τεστ ,όμως πέρασαν στα επαναληπτικά (πιθανόν)  που έγιναν στην Αθήνα στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Και βέβαια το κακό δεν είναι αν οι συγκεκριμένοι διαιτητές πέρασαν τα τεστ.

Σύμφωνα πάντα με την διαδικασία η έγκριση για την συμμετοχή τους στα εθνικά πρωταθλήματα θα έπρεπε κατ αρχάς να περάσει από τα χέρια του κ.Περέιρα και των συνεργατών του στην ΚΕΔ.

Η αμφιβολία ωστόσο υπάρχει για το αν τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία και πράγματι οι συγκεκριμένοι διαιτητές πήραν και την «ευλογία» της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ!

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ σαφώς και δεν έχει καμία διάθεση να αντιπαρέλθει με την Ελληνική Ομοσπονδία , όμως όταν η ίδια δίνει το δικαίωμα τότε είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε στην δημοσιότητα όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν όλα όσα λέμε.

Η ίδια η Ομοσπονδία μάλιστα μας ενημερώνει χαρακτηριστικά κάτω από την λίστα με τους διαιτητές πως ο πίνακας θα συμπληρωθεί και με διαιτητές που έχουν εκκρεμείς αγωνιστικές δοκιμασίες

 

Αν σε κάθε περίπτωση είναι θέμα ολιγωρίας ή επιπόλαιης ενημέρωσης του site (που δεν νομίζουμε διότι οι υπάλληλοι είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματίες και σωστοί) τότε υπάρχει θέμα οργάνωσης και διοίκησης.

Το ζητούμενο είναι πως εάν οι ομάδες κάνουν την Κυριακή ένσταση κακού ορισμού διαιτητών με τα συγκεκριμένα στοιχεία με ποια δικαιολογία θα καλύψει το λάθος η ΕΠΟ ;

 

Στους παρακάτω πίνακες μπορείτε να δείτε τους νυν διαιτητές που είναι στην λίστα του site της ΕΠΟ και από την οπία λείπουν οι :

Γιαννόπουλος Δημ.(ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ), Βλάχος Ανδ.(Ανατ.Αττικής), Γκιάφης Δημ.(ΑΙΤ/ΝΙΑΣ), Λυμπούδης  Αρ.(ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ), Ελευθεράκης Μιχ.(ΞΑΝΘΗ), Τσιοφλίκη Ανδρ.(ΛΑΡΙΣΑ), Στολης Διον.(ΣΕΡΡΩΝ), Κατεριάδης Ιορδ.(ΠΕΛΛΑ), Τομπρος Κων.(ΚΕΡΚΥΡΑ)

 

 

 

 

 

Αφού λοιπόν δεν βλέπουμε τους διαιτητές στην παραπάνω λίστα ...τους βλέπουμε στους ορισμούς !!!!!

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2017 21:08