Αποκλειστικό : «Τρόμος» στην ΟΥΕΦΑ για παράλογα έξοδα στην ΕΠΟ!

Αποκλειστικό : «Τρόμος» στην ΟΥΕΦΑ για παράλογα έξοδα στην ΕΠΟ!

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ για πρώτη φορά αποκαλύπτει στοιχεία που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας και προκαλούν την δημόσια ζωή του τόπου που «αργοσβήνει» από την φτώχεια και την κρίση

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 15/12/2017
στην ΕΠΟ

 

Το pamebala.gr  μετά από έλεγχο και σχολαστικό ρεπορτάζ που φθάνει ακόμη και στα γραφεία της ΟΥΕΦΑ σας αποκαλύπτει σήμερα τις πρώτες ανησυχίες των Ευρωπαίων αξιωματούχων για την νέα διοίκηση της ΕΠΟ που με το καλημέρα δείχνει να κουβαλά….. παθογένειες προηγούμενων ετών!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πηγές , όπως προκύπτει και από τα βιβλία των εξόδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου ένα από τα στοιχεία που θορύβησε την ΟΥΕΦΑ είναι το τεράστιο ποσό που ξοδεύτηκε από την διοίκηση Γραμμένου για το παιχνίδι της Ελλάδος κόντρα στο Βέλγιο που έληξε με 1-2.

Το κόστος του συγκεκριμένου αγώνα ξεπέρασε τα 132.000 ευρώ ποσό εξωπραγματικό για τους αξιωματούχους της ΟΥΕΦΑ όταν για παράδειγμα σε αντίστοιχο αγώνα της εθνικής Αυστρίας τα έξοδα του αγώνα για την Αυστριακή Ομοσπονδία κινήθηκαν γύρα στα 35-40.000 ευρώ!

 

Εδώ πρέπει να πούμε πως το στάδιο Καραϊσκάκη κοστίζει στην Ελληνική Ομοσπονδία ιδιαίτερα στα μεγάλα παιχνίδια κάτι παραπάνω από 75.000 ευρώ. Μέσα στο κόστος αυτό συμπεριλαμβάνεται το κόστος του πάρκινγκ, φωτεινός πίνακας , υπάλληλοι και λοιπές υπηρεσίες που παρέχει για την άρτια οργάνωση η διοίκηση του σταδίου.

Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η ΟΥΕΦΑ ένα άλλο γεγονός που είναι ιδιαίτερα τσουχτερό και παράλογο είναι το κέτερινγκ της δεξίωσης της αποστολής του Βελγίου το οποίο ανήλθε στα 9.000 ευρώ!

Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως σε ένα γαμήλιο τραπέζι όπου οι καλεσμένοι αγγίζουν τα 300 άτομα το κόστος δεν ξεπερνά τα 5.000 -5.500 ευρώ, ενώ στην περίπτωση της φιλοξενίας  του Βελγίου δημιουργείται η απορία το τι περιλάμβανε το «χρυσοφόρο» τραπέζι για μόλις 30-40 άτομα!

 

Το ίδιο προκλητικό ήταν και το έξοδο που πέρασε στα βιβλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον αγώνα κόντρα στην Εσθονία που για μόλις ένα γεύμα χρειάστηκαν 5.500 ευρώ!

Και φυσικά το τραγελαφικό αλλά άκρως προκλητικό στοιχείο της διοίκησης της εξυγίανσης με το καλημέρα είναι το αστρονομικό ποσό των 1.200 ευρώ που δόθηκε, για να νοικιάσουν ένα αυτοκίνητο για 2 ημέρες στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας της Εσθονίας όταν ήρθε μαζί με την αποστολή της ομάδος στο Καραϊσκάκη!

Επίσης σε επικοινωνία του pamebala.gr  με αξιωματούχο της ΟΥΕΦΑ εκφράστηκε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εξέλιξη της δίκης για την κάρτα υγείας ,καθώς όπως μας τονίστηκε είναι πρωτοφανές και παγκόσμιο φαινόμενο μια Ομοσπονδία να δίνει σε ιδιωτικό φορέα τις ιατρικές εξετάσεις !

Η κάρτα υγείας οπωσδήποτε αποτελεί  «καυτή πατάτα» για την διοίκηση του Βαγγέλη Γραμμένου ο οποίος όσο και να ήθελε να στηρίξει αυτούς που έβαλαν «πλάτη» στην εκλογή μάχη της «κάθαρση»" του συστήματος μάλλον θα σήμαινε το πρόωρο τέλος του από την πανάκριβη καρέκλα(SATO 3.000 ΕΥΡΏ) στο πάρκο Γουδί…

 

Θα επανέλθουμε με νεότερα στοιχεία που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας από την ΕΠΣ Μακεδονίας.