"Σίφουνας" ο Πανθηραϊκός, νίκη - πρόκριση με... τριάρα επί του Ηλυσιακού

"Σίφουνας" ο Πανθηραϊκός, νίκη - πρόκριση με... τριάρα επί του Ηλυσιακού
από Νίκος Ματθαιόπουλος
στις 29/08/2019
στην ΕΠΟ

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Πανθηραϊκός, που επικράτησε του Ηλυσιακού με 3-0 στον αγώνα που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (28/08/19) στο γήπεδο του Πανθηραϊκού.

Η ομάδα της Σαντορίνης είχε τον έλεγχο καθ´όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, και δημιούργησε αρκετές φάσεις για γκολ.

Μόλις στο 7ο λεπτό η γηπεδούχος ομάδα πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Παπασάββας με υπέροχη μακρινή μπαλιά βρήκε τον Τσόπελα, ο οποίος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Βαλαβανόπουλος με ωραία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 12’ ο Λούκα εκτέλεσε ένα κόρνερ, η μπάλα πήρε ύψος μετά από κεφαλιά του Μπιρμπίλη και έφτασε στον Περιάλη ο οποίος με πανέμορφο γυριστό σουτ έγραψε το 2-0. Στο 37’ η ομάδα της Σαντορίνης έφτασε και σε τρίτο τέρμα, με τον Κόντη να σεντράρει από δεξιά και τον Βαλαβανόπουλο με κεφαλιά να πετυχαίνει ένα ακόμη γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν πιο χαμηλός, ωστόσο η γηπεδούχος ομάδα συνέχισε να ψάχνει κι άλλο γκολ, έχοντας κάποιες καλές στιγμές όπως οι απευθείας εκτελέσεις φάουλ από Λούκα και Κορέτα, τα σουτ από Βαλαβανόπουλο και Ντούνια καθώς και δυο κεφαλιές του Νομικού που πέρασαν λίγο αουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Τζαγκαράκης, με βοηθούς τους κ.κ Βιτσεντζάτο και Γκούβα.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ζωντός, Λαμπρόπουλος, Μπιρμπίλη, Τσόπελας (46′ Ντούνιας) Χούσα, Λούκα, Παπασάββας (75′ Νομικός), Περιάλης, Κόντη (66′ Σεΐτι), Κορέτα, Βαλαβανόπουλος.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Χερίδης): Κοντοπίδης, Γιαβρούδης, Παπακώστας, Στυλιανού (46′ Ράπτης (73′ λ.τρ. Λογοθέτης)), Τσέκος, Μπουσάι, Μπαλάσκας, Καρώνης, Αποστολόπουλος, Νομικός, Ρουμελιώτης (54′ Μουσαζάντε).

 

 

Πηγή:mikriliga.com