ΘΕΜΑ: Στα κάγκελα οι Ενώσεις .. και ερωτηματικά για την στάση Αντωνίου στην Βουλή!

ΘΕΜΑ: Στα κάγκελα οι Ενώσεις .. και ερωτηματικά για την στάση Αντωνίου στην Βουλή!

Μπέρδεψε τους ρόλους του αντιπροέδρου της ΕΠΟ με αυτόν του πολιτευτή ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας

από Πάμε Μπάλα
στις 08/07/2021
στην ΕΠΟ

 

Μια σπάνια ευκαιρία δόθηκε χθες για την ΕΠΟ  στην συζήτηση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων , να ακουστούν οι παρατηρήσεις της σχετικά με την Ολιστική Μελέτη και όλα τα προβλήματα που δημιούργησε ο νέος Αθλητικός Νόμος Αυγενάκη.

Ωστόσο δυστυχώς δεν υπήρξε καμία πρόοδος επί της ουσίας και το μόνο που  περίσσεψε…  στο τέλος ήταν οι ευχές!

Δηλαδή ΜΗΔΕΝ εις το πηλίκον!

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ δέχθηκε αρκετά τηλέφωνα από προέδρους Ποδοσφαιρικών Ενώσεων και τα οποία ούτε λίγο ούτε πολύ εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια τους για την στάση του εκπροσώπου της Ελληνική ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ.Στέργιου Αντωνίου ο οποίος είναι και Α’ αντιπρόεδρος.

Όπως τόνισαν χαρακτηριστικά ο κ.Αντωνίου το μόνο που έκανε σε αυτήν την σπάνια ευκαιρία που δόθηκε στην Ομοσπονδία , ήταν να αρκεστεί σε ευχολόγια, και φυσικά ως στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας να κάνει σε κάθε ευκαιρία που του δόθηκε αντιπολίτευση με σθένος στον ΣΥΡΙΖΑ, στο ΚΙΝΑΛ και σε όσους είναι απέναντι από την ΝΔ!

Μια στάση αν μη τι άλλο περίεργη καθώς την ίδια ώρα η FIFA και η UEFA κράτησαν σκληρή στάση απέναντι στον Λευτέρη Αυγενάκη  στον τρόπο με τον οποίο παρεμβαίνει  στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ!

  

Το δυστύχημα για την ΕΠΟ πάντως είναι να μην μπορούν τα στελέχη της να καταλάβουν πως δεν μπορείς να πατάς επάνω σε δύο βάρκες.

Χρειάζεται θάρρος τόλμη και αποφασιστικότητα για το αν θα ασχοληθείς με τα κοινά για τα οποία εκλέχθηκες ή εάν  θα «παίξεις» στο ταμπλό με τα   πολιτικά παιχνίδια…

 

Από την άλλη πλευρά ο νομικός σύμβουλος  τη ΕΠΟ κ. Βασίλης Σαράκης «έκλεψε» την παράσταση βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους και αναδεικνύοντας  ρεαλιστικά και με στοιχεία τα προβλήματα της Ολιστικής Μελέτης.

 

Υ.Γ.

Αλήθεια  κ. Αντωνίου  γιατί δεν κάνατε  καμία αναφορά στο «χαστούκι» των ομάδων της Ρόδου και την απόφαση του διαιτητικού που ουσιαστικά αδειάζει τον Νόμο Αυγενάκη για τις εκλογές των Ενώσεων και το μητρώο των αθλητικών σωματείων; Αυτό δεν είναι πρόβλημα του Νόμου και της Ολιστικής;

 

Υ.Γ.

Κατά τα άλλα στο ΜΟΝΟ  που συμφώνησαν τα κομματικά… στελέχη της ΝΔ ήταν το συνέδριο που οραματίζεται ο υπουργός των λίγων και ΟΧΙ όλων των Ελλήνων!