×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Στο 0-0 η Μικτή Νέων της ΕΠΣΑ με την ΕΠΣΑΝΑ

Στο 0-0 η Μικτή Νέων της ΕΠΣΑ με την ΕΠΣΑΝΑ

Δεν έβγαλε νικητή η μάχη των δύο – Αντίθετα, οι Παίδες της ΕΠΣΑ βρίσκονται στην κορυφή (2-0 την ΕΠΣΑΝΑ)

από
στις 19/11/2015

ΝΕΩΝ

Η Μικτή Νέων της ΕΠΣΑ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣΑΝΑ (0-0) και ήταν η δεύτερη ισοπαλία σε ισάριθμους αγώνες. Το ματς έγινε στο γήπεδο Νέας Ιωνίας και διαιτήτευσαν οι Ευθιμίου, Μητράκος, Μιμίδης. Οι άνθρωποι της Μικτής Νέων ΕΠΣΑΝΑ μας εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την εικόνα της ομάδας, ενώ τόνιζαν πως θα μπορούσαν να πάρουν και το παιχνίδι. Να σημειώσουμε πως αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία για την ομάδα του Τάκη Μακροδημήτρη.

ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΑ: Πάρσον, Παπουτσής, Μουστής, Παναγόπουλος, Μακρής, Βιέννας, Καμίδης, Γιομαστάρης (55' Μπούντρας), Τσιούμας Σ. (55' Φάκης Ι.), Μπέκος, Τσιριγώτης (74' Φάκης Δ.).

ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΑΝΑ: Σόμογλου, Πότικας, Φράγκου, Τσαλκιτζής, Αναστασίου, Σπηλιωτόπουλος, Πάτσης (50' Πετράς), Ιωαννίδης (76' Καραβασίλης), Γιαμάς (90' Καλογρίδης), Θεοδωράκς, Παπαδόπουλος).

 

ΠΑΙΔΩΝ

Η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας νίκησε την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣΑΝΑ με 2-0. Έτσι το συγκρότημα του Τάσου Δημητρίου είναι στην κορυφή του ομίλου. Στο 8' ο Γεωργακόπουλος με σέντρα-σουτ, κι αφού η μάλα βρήκε σε αντίπαλο παίκτη έκανε το 1-0. Διπλασίασε τα τέρματα ο Κάυσικας (30') από μπαλιά του Μαζέτα. Δοκάρι είχε ο Κούτσιας στο 6'.

Καλή η διαιτησία (Κωστούλας, Μητρακός, Μιμίδης).

ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΑ: Χατζηγιαννάκης, Βλαχονικολέας (75' Δρουγουνάκης), Πολυδώρου, Νικολόπουλος, Γεωργόπουλος, Μαζέτας, Αργυρόπουλος, Γεωργίου, Κάτσικας (50' Ταούζης), Κυργωτάσης (75' Λαντζούνης), Κούτσιας (67' Χατζής).

ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΑΝΑ: Κωστόπουλος, Φιστούρης (15' λ.τρ. Κυριακού), Τζιάτζιος, Θεοδώρου, Κόκοτος, Ντελής, Γεραμάνης, Σπανόπουλος (44' Σιώζος), Ψυχιακος (44' Λατίφης)ς, Στραβομύτης (64' Μπούκης), Νάκας.

 

***φωτο abola.