×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Επιτέλους... Νίκη Αλίμου!

Επιτέλους... Νίκη Αλίμου!

Οι «κυανόλευκοι» ξέσπασαν στον Άρη Βύρωνα (5-1) και πανηγύρισαν το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα

από
στις 30/11/2015

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ - ΑΡΗΣ ΒΥΡΩΝΑ 5-1

 

Το πρώτο της τρίποντο, ύστερα από εννέα αγωνιστικές, πανηγύρισε την Κυριακή (29/11) η Νίκη Αλίμου. Οι «κυανόλευκοι» που μετρούσαν μέχρι τώρα τρεις ισοπαλίες – πέντε ήττες, ξέσπασαν πάνω στον Άρη Βύρωνα, επικρατώντας με το ευρύ 5-1, ανεβαίνοντας βαθμολογικά και ψυχολογικά εν όψει της συνέχειας.

 

Η Νίκη μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 10' είχε δοκάρι με τον Βασίλη Γιαννουδάκη. Τέσσερα λεπτά αργότερα το δεκάρι και κινητήριος μοχλός των γηπεδούχων είχε έβγαλε κάθετη πάσα στον Σχοινά κι αυτός με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0. Στο 39' ο Γιαννουδάκης από δημιουργός μετατράπηκε σε εκτελεστής και με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-0, ενώ το 3-0 πέτυχε με τη συμπλήρωση των 45' ο Βασιλειάδης, ύστερα από άριστο ομαδικό συνδυασμό. Στην επανάληψη το ματς ήταν πιο ισοροπημένο και ο Άρης Βύρωνα μείωσε στο 69' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παγάνη.

 

Οι γηπεδούχοι ανέβασα ταχύτητα εκ νέου στο τελευταίο δεκάλεπτο και πέτυχαν άλλα δύο γκολ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην παρθενική τους νίκη. Το 4-1 πέτυχε στο 80' ο Σχοινάς με φαλτσαριστό από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 90' σέντραρε στον Γαβριήλ που με κεφαλιά έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

 

Διαιτητές: ΚΑΨΑΛΗΣ Σ., ΑΝΔΡΕΟΥ Ν., ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Θ.

 

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: Μιχαλόπουλος, Καζαντζιόγλου (59' Τουρκίστας), Χατζηνικολάου, Ακρωτηριανάκης, Καραγιαννίδης, Βασιλειάδης, Σχοινάς, Γιαννόπουλος, Αργύρης (81' Κλεισιάρης), Γιαννουδάκης, Γεωργιάδης (65' Γαβριήλ).

ΑΡΗΣ ΒΥΡΩΝΑ: Πριγγόπουλος (63' Κολίλα), Μυλωνάκης, Στρακαντούνας, Πάτσιαλος, Μερτζάνης, Παγάνης, Ζηρογιάννης, Τσαβός (70' Αγγελάκης), Κοσσύφας (77' Νταλές), Καραζούπης, Αγγελάκης.