Ασυγκράτητοι Διάνα και Χατζηστεφάνου!

Ασυγκράτητοι Διάνα και Χατζηστεφάνου!

Όταν επικρατείς με το εκπληκτικό 5-2 του δεύτερου της βαθμολογίας αυτό δεν μπορεί παρά να σημαίνει πως θα καταφέρεις τελικά και να φτάσεις στην παραμονή σου στην κατηγορία!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 22/02/2016

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ 5-2

Πραγματικά η Διάνα έπαιξε εκπληκτικά ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και δεν άφησε πολλά περιθώρια στο Χολαργό να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της στο παιχνίδι. Χατ τρικ σημείωσε ο Χατζηστεφάνου που βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, ενώ σκόραρε για ένα ακόμη ματς ο Ρούσεφ! Πιο συγκεκριμένα, μπορεί οι φιλοξενούμενοι να άνοιξαν το σκορ στο 11’ με τον Τασιούδη, όμως η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε γρήγορα και στο 16’ ο Ρούσεφ με φάουλ έφερε το ματς στα ίσια. Μάλιστα στο 32’ ο Χρήστος Μπαλαφούτης με κεφαλιά έγραψε το 2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε το... σόου του Χατζηστεφάνου ο οποίος και με το χατ τρικ που πέτυχε (52’, 67’, 74’ με κεφαλιά) χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με το εκπληκτικό 5-2!  Ενδιάμεσα και στο 58’ ο Κετσετζόγλου είχε μειώσει προσωρινά για το Χολαργό σε 3-2. Δοκάρι είχε στο 81’ ο Χρήστος Μπαλαφούτης.

*Η αναμέτρηση διεξήχθη στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α' Κατηγορίας, με τη Διάνα να έχει 27 βαθμούς και να βρίσκεται στην 9η θέση και το Χολαργό να έχει 41 βαθμούς και να είναι στην 2η θέση.

Διαιτητές: Σύψας, Τσελίκος-Κασσιμάτης

ΔΙΑΝΑ: Κόρρας Χρ., Βιτωράτος (63’ Σάρρας), Λουτσάι, Μπελέρης, Νίκολι, Μουρούτης, καλουδιώτης, Τσαβαλιάς (65’ Μαντακίδης), Μπαλαφούτης Χρ., Ρούσεφ (86’ Μπαλαφούτης Α.), Χατζηστεφάνου

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Καλαματιανός, Ψάλλας (46’ Λύρας), Κατσαρός Σπυρόπουλος, Στεργιάκος, Τασιούδης, Καζάκος Α., Τζέλη, Κετσετζόγλου, Πλεμμένος (75’ Ρίζος), Ντζαβίδας (71’ Καζάκος Π.)