Άλμα σωτηρίας ο Αστέρας Εξαρχείων!

Άλμα σωτηρίας ο Αστέρας Εξαρχείων!

Η ομάδα της Πλατείας ήταν επιβλητική απέναντι στην Κοψαχείλα (3-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 19/03/2016

Το πραγματικό, καλό του πρόσωπο παρουσίασε σήμερα (19/3) ο Αστέρας Εξαρχείων και έφτασε σε επιβλητική νίκη απέναντι στην Κοψαχείλα! Η ομάδα της Πλατείας επικράτησε με 3-0 και έκανε άλμα σωτηρίας στον 1ο όμιλο της Β' κατηγορίας. Στο 27' ο Βάσκου άνοιξε το σκορ με ασύλληπτο βολ πλανέ από πλάγια θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή, αφήνοντας εμβρόντητο τον τερματοφύλακα Βένιο. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Δημήτρη Μπρούσαλη πέτυχε ακόμη δύο γκολ, «κλειδώνοντας» το τρίποντο. Στο 54' ο Νάτσης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με απευθείας χτύπημα φάουλ και στο 66' ο Λέσσι διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με ατομική ενέργεια και πλασέ, αφού προσπέρασε και τον τερματοφύλακα. Να αναφερθεί ότι στο 42' σκόραρε ο Σαμοθράκης για τους φιλοξενούμενους, όμως ο διαιτητής Πατεράκης τον χρέωσε επιθετικό φάουλ, υποδεικνύοντας πως χρησιμοποίησε το χέρι για να κοντρολάρει.

Βοηθοί του Πατεράκη ήταν οι Τάμαλης και Γενναίος.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Λευτάκης, Μαρινέλης, Ψύλλιας, Μουζάι, Μοσχόπουλος, Νάτσης, Λέσσι, Ορφανός (70' Κρομμύδας), Δανιήλ (46' Πούλιος), Χάσκας (64' Πρωτόπαπας), Βάσκου

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ: Βένιος, Φούσος, Πάλλας (74' Ραζακιάς), Χιονάς, Τουμπουλίδης, Κουφογιαννάκης, Τσιαμπάζης (56' Γκρίτζαλης), Μπορίσοφ (67' Μίτσεφ), Σαμοθράκης, Μπετάι, Οτάτζης.