Αγκάλιασε την άνοδο ο Νεοπεντελικός!

Αγκάλιασε την άνοδο ο Νεοπεντελικός!

Δεν αντιμετώπισε προβλήματα ο Νεοπεντελικός που επικράτησε εύκολα με 4-0 του Ολυμπιακού Κυψέλης,και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Χαλκηδονικού βρίσκεται πλέον στο +4 από την τρίτη θέση και με ένα ματς λιγότερο.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 22/03/2016

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ 4-0

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15' όταν ο Αντωνόπουλος με προβολή έκανε το 1-0, για να έρθει στο 32' ο Σταμάτης με σουτ να κάνει το 2-0. Η ομάδα των βορείων ποραστίων πέτυχε άλλα δύο γκολ το δεύτερο μέρος, στο 70' από ασίστ του Χαλιλάι ο Σγαντσός έκανε το 3-0,ενώ στο 77' ο Αλεξανδράκης έδωσε έτοιμο γκολ στον Αγαπητό,που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το τελικό 4-0.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς είχε δύο μεγάλες διακοπές ελέω Περικλή Θεολόγη! Στο 20' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον προπονητή των φιλοξενούμενων να διαμαρτύρεται έντονα γι'αυτή την απόφαση και να δίνει εντολή στους ποδοσφαιριστές του να μεταβούν στα αποδυτήρια! Τελικά επέστρεψαν μετά από δέκα λεπτά με τον Χαλιλάι να εκτελεί το πέναλτι στέλνοντας την μπάλα άουτ! Μάλιστα ο Θεολόγης διαμαρτυρήθηκε ακόμη πιο έντονα στη φάση που ο Νεοπεντελικός έκανε το 2-0, αφού θεώρησε ότι ο Σταμάτης είχε κοντρολάρει νωρίτερα με το χέρι, με αποτέλεσμα να αποβληθεί, όμως δεν αποχωρούσε από το γήπεδο με τους διαιτητές να αποσύρονται δστα αποδυτήρια! Τελικά μετά από 25' αποχώρησε και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

Διαιτητές: Μαράνος, Τζαχρήστας - Ηλιάδης

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Καραγεώργος, Αλεξανδράκης, Αντωνόπουλος, Στυλιανέσης (78' Κόπανος), Λώλος, Κάππος, Σταμάτης, Σγαντσός, Σαγματόπουλος Γ., Χαλιλάι (72' Σαγματόπουλος Σ.), Κωνσταντάκης (58' Αγαπητός),

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: Στραβοκέφαλος, Σουλαϊμάν, Μπούρμπο, Τσιάρος Αθ., Αγιασλάρι, Τσιάρος Αθ., Παπαδόπουλος (46' Κένας), Χριστόπουλος, Κοτσόβολος (84' Δαραβέλας), Σπαθιάς (64' Στοΐλκοφ), Κόκκαλης.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 20:09