Πανηγύρισε την παραμονή ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου-Στο "περίμενε" η Διάνα

Πανηγύρισε την παραμονή ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου-Στο "περίμενε" η Διάνα

Με 3-1 επικράτησε στο ουδέτερο Στάδιο της Νέας Ιωνίας ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου της Διάνας Ηλιούπολης στο μπαράζ παραμονής και με το αποτέλεσμα αυτό εξασφάλισε την παρουσία του στην Α' Κατηγορία και για τη νέα σεζόν.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 14/05/2016

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ - ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 3-1

Αντίθετα η Διάνα θα χρειαστεί να περιμένει να προβιβαστεί στη Γ' Εθνική ένας εκ των Αιγάλεω ή Άγιος Ιερόθεος στα μπαράζ ανόδου για να παραμείνει στην κατηγορία, οπότε παρά την ήττα της οι πιθανότητες είναι υπέρ της. Βέβαια για να είμαστε και εμείς 100% σωστοί παίρνουμε πάντα ως προϋπόθεση ότι η Κηφισιά θα παραμείνει στη Γ' Εθνική, κάτι που φαίνεται να είναι τυπική διαδικασία για τον σύλλογο των βορείων προαστίων τις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Όσον αφορά το παιχνίδι, με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το ματς για τη Διάνα Ηλιούπολης που μόλις στο 5' άνοιξε το σκορ με τον Σταθακόπουλο. Όμως οι τυπικά γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού το σκορ στο 30' είχε γίνει ήδη 2-1 υπέρ τους! Πρώτα στο 15' ο Αποστολόπουλος έφερε το ματς στα ίσια, ενώ στο 28' οι Χαϊδαριώτες κέρδισαν πέναλτι όταν ο Κόρρας ανέτρεψε τον Ρούπι. Μάλιστα από εκείνο το σημείο και μετά η Διάνα συνέχισε με παίκτη λιγότερο αφού αποβλήθηκε ο νεαρός τερματοφύλακας των Ηλιουπολιτών με απευθείας κόκκινη καθώς ο ποδοσφαιριστής που ανέτρεψε βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Δύο λεπτά αργότερα την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Τσούκης ο οποίος και έγραψε το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος ήρθαν καλά νέα ξανά για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου αφού οι «κυανέρυθροι» έμειναν και με εννέα ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή του Σταθακόπουλου στο 58' η οποία όμως ήταν πολύ αυστηρή και προκάλεσε τις φωνές των «κυανέρυθρων». Στο 62' οι διαμαρτυρίες των Ηλιουπολιτών έγιναν ακόμα πιο έντονες αφού ζήτησαν πέναλτι μετά το σουτ του Σάρρα όπου και η μπάλα βρήκε το χέρι αμυνόμενου. Στη συνέχεια ο Θρίαμβος ζήτησε με μεγαλύτερο ζήλο το τρίτο γκολ με το οποίο και θα «καθάριζε» τον αγώνα και το βρήκε στο 84', μετά από ανατροπή του Αποστολόπουλου από τον Σάρρα. Μάλιστα λανθασμένα δεν αποβλήθηκε ο Σάρρας στη φάση αυτή αφού ο επιτιθέμενος βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Έτσι ο Μπάκας Π. δεν άφησε την ευακιρία να πάει χαμένη και έγραψε το τελικό 3-1. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι με το Θρίαμβο να πανηγυρίζει την παραμονή του στην κατηγορία και τη Διάνα να περιμένει.

Διαιτητές: Ζαραβίνος, Λιαμπότης-Νικολαδός

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Σκυριώτης, Τσιούλος Π., Υφαντής (79' Τσιούλος Ι.), Θανόπουλος, Ντουλές, Τσούκης (85' Σκεπετάρης), Μαστρογιάννης, Μπάνιας, Τσαγιάννης (81' Μπάκας Π.), Ρούπι, Αποστολόπουλος

ΔΙΑΝΑ: Κόρρας Χρ., Βιτωράτος (29' Μενούνος), Βούτας, Μπελέρης, Νίκολι, Μπαλαφούτης Α. (53' Λουτσάι), Καλουδιώτης, Σταθακόπουλος, Μπαλαφούτης Χ., Ρούσεφ, Απέργης (46' Σάρρας)

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 15 Μαϊος 2016 00:25