«Άσφαιρο» το ντέρμπι των Αγίων Αναργύρων

«Άσφαιρο» το ντέρμπι των Αγίων Αναργύρων
από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 16/02/2015

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 0-0

Στη «λευκή» ισοπαλία έμεινε το τοπικό ντέρμπι των Αγίων Αναργύρων ανάμεσα στην Ελπίδα και την «Ένωση» ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει ικανοποιημένη κάποια από τις δύο ομάδες. Πιο κλασικές ευκαιρίες είχαν οι «κυανέρυθροι» για να ανοίξουν το σκορ. Στο 32’ ο Αργυρόπουλος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το φάουλ του Στραβοκέφαλου, ενώ στο 74’ το πλασέ του Καλογριά πέρασε ελάχιστα άουτ και τέλος στο 85’ ο Αργυρόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Πλεξίδα. Από την πλευρά τους οι «πράσινοι» έφτασαν κοντά στο γκολ στο 59’ και στο 62’, όμως τα σουτ των Τσόνκοβ και Ντίμο έφυγαν άουτ. Όλα καλά με τον Μυστρίδη που τραυματίστηκε στο 16' (χτύπησε στον πάγκο με το κεφάλι και έγινε αλλαγή, όμως δεν ήταν κάτι σοβαρό και μέσα στην εβδομάδα θα επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις)

Αποβολή: 87’ Στραβοκέφαλος (2η κίτ. για αντικανονικό μαρκάρισμα πάνω στον Χαρατσάρη)

Διακριθέντες: Καράμπελας, Κωνσταντίνου, Τσόνκοβ, Πετανάι -  Λόλο, Καλογριάς, Στραβοκέφαλος, Πλεξίδας

Διαιτητές: Περράκης, Γιαννουγλίδης – Κουντουρέλλης (καλοί)

ΕΛΠΙΔΑ: Αργυρόπουλος, Τζωρτζάτος, Καράμπελας, Αντωνίου, Κωνσταντίνου, Κουλουκτσής, Τσόνκοβ, Λίλο (46’ Λάμπος), Πετανάι, Χαρατσάρης, Τζεμαλί (61’ Ντίμο)

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Σαράντης, Δημαράς (83’ Γκίκας), Κοκότης, Μυστρίδης (21’ λ. τρ. Τσιγαρίδας – 61’ Γκούρη), Λόλο, Βάλσαμος, Καλογριάς, Στραβοκέφαλος, Βυζανιάρης, Πλεξίδας, Δήμος