Παπαρούνης: Στο Θρίαμβο Χαϊδαρίου θα προωθήσουμε τους νεαρούς παίκτες

Παπαρούνης: Στο Θρίαμβο Χαϊδαρίου θα προωθήσουμε τους νεαρούς παίκτες

Πέρυσι με τις μεταγραφές που έκανε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, έδειχνε πως, αν και νεοφώτιστος, ότι θα μπορούσε να κάνει μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 27/08/2016

Όμως αυτό δεν συνέβη, αφού για να φτάσει στην παραμονή του έπρεπε να κερδίσει στο μπαράζ τη Διάνα Ηλιούπολης, κάτι που τελικά και κατάφερε. Φέτος η διοίκηση του Μιχάλη Θεοδοσιάδη έχει κινηθεί και πάλι δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι αποκτώντας παίκτες όπως, μεταξύ άλλων, οι Μπερτσιάς και Κακλαμάνος. Όμως στην ομάδα δίνουν βάρος και στις ακαδημίες κάτι που τόνισε και σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπαρούνης.

Μάλιστα ο τεχνικός του Θριάμβου αναφέρθηκε στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, αλλά και για την έως τώρα προετοιμασία, στο thriamvoshaidariou.gr. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Η προετοιμασία μέχρι τώρα εξελίσσεται ομαλά. Θέλουμε να προωθήσουμε τους νεαρούς παίκτες και σε συνδυασμό με τους πιο έμπειρους να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύνολο. Για το λόγο αυτό, κλείνουμε φιλικά με πολύ δυνατούς αντιπάλους. Τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων δεν είναι το ζητούμενο για εμάς. Αυτό που έχει σημασία, είναι όπως προείπα, η προώθηση των νεαρών παικτών των ακαδημιών μας».