Πήρε το ντέρμπι ο Κεραμεικός!

Πήρε το ντέρμπι ο Κεραμεικός!

Με πρωταγωνιστές τους Φάλαγγα και Γιάνκολο ο Κεραμεικός συνέχισε την επέλασή του κερδίζοντας με 4-1 την Πέρα Κλουμπ.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 06/11/2016
ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ - ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ 4-1
Πλήρωσε τις απουσίες στην άμυνα η Πέρα Κλουμπ, που δεν παρουσιάστηκε τόσο κακή στον αγωνιστικό χώρο όσο μαρτυρά το τελικό σκορ. 
 
Στο 46' ο Τζουγανάτος με κεραυνό έξω από περιοχή "έγραψε" το 1-0, για να έρθει στο 55' ο Α. Κολάγκι από κοντά μετά από ενέργεια του Φάλαγγα για να κάνει το 2-0.
Στο 74' οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με τον Μουρδουκούτα με μακρινό διαγώνιο πλασέ να μειώνει σε 2-1, αλλά στο 89' ο Φάλαγγας με πλασέ και στο 89' ο Τζέτζιας μετά από επέλαση του Φαλάγγα διαμόρφωσαν το τελικό 4-1.
Στο 49' ακυρώθηκε γκολ που πέτυχε ο Φαλάγγας με θεαματικό ανάποδο ψαλίδι ενώ στο 60' οι του Κεραμεικού υποστήριξαν ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή του τέρματος (από την κεφαλιά του Φάλαγγα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια βρήκε στο σώμα του γκολκίπερ Κότα στο έδαφος).
Τα πολλά λάθη του διαιτητή Αργυριάδη και του πρώτου βοηθού Βλατάκη (άριστος ο δεύτερος βοηθός Κοντόπουλος), δημιούργησαν μικροένταση στα τελευταία λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και στην εξέδρα.
Με το σφύριγμα της λήξης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Σιάσος.
ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ: Τεπελένα, Τζουγανάτος, Αλ Κενάρης(75' Γριτσώνης), Γιάνκολο, Μακρυπούλιας, Κάτρης, Τζέτζιας, Ζαφειράκος, Α. Κολάγκι(90' Παντίσκος), Πετούα(70' Καψάλης), Φαλάγγας.
ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ: Κότα, Θεολόγος, Κουρδουκούτας, Κούβαρης, Α. Παυλόπουλος(58' Καρκασιάδης), Σμυρνιωτάκης, Ηλιού(54' Γεωργαλής), Μάρης(86' Δ. Παυλόπουλος), Πετρόπουλος, Σιάσος, Παριώτης.
ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ