Παπαϊωάννου: "Οι πιτσιρικάδες δικαιώνουν τις επιλογές στην Ιεράπολη"

Παπαϊωάννου: "Οι πιτσιρικάδες δικαιώνουν τις επιλογές στην Ιεράπολη"

Από τις ομάδες με τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας είναι αυτή της Ιεράπολης η οποία κάνει πράγματα και θαύματα στον 2ο όμιλο της Γ' κατηγορίας!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 19/11/2016

Σαφέστατα αυτός που αισθάνεται πιο δικαιωμένος από όλους είναι ο τεχνικός της Ιεράπολης Σταύρος Παπαναγιώτου αφού η φιλοσοφία που έχει περάσει στην ομάδα έχει φέρει μέχρι τώρα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Το γεγονός ότι οι πιτσιρικάδες της Ιεράπολης έχουν μέχρι στιγμή το απόλυτο των επιτυχιών στο ενεργητικό της ομάδας (έχουν επιτύχει το 6Χ6) αποδεικνύει ότι τελικά καλά έπραξε ο τεχνικός της και έδωσε τόπο στα νιάτα.

Ο ίδιος ο Σταύρος Παπαπαναγιώτου μιλώντας για τις επιτυχίες της ομάδας του και για την προοπτική που έχει δημιουργηθεί τόνισε: "Δεν έχω παρά να εκφράσω τα καλύτερα λόγια και να δηλώσω τον εντυπωσιασμό μου γι' αυτά τα παιδιά. Δεν είναι και λίγο το 6Χ6 που έχουν σημειώσει μέχρι τώρα. Σημασία έχει ότι τα ίδια τα παιδιά απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο που παίζουν χωρίς κανένα άγχος και εμείς ευχαριστιόμαστε από την εικόνα που παρουσιάζει το σύνολο. Νομίζω ότι πρέπει να επενδύουμε στα νέα παιδιά αφού υπάρχουν πολλά ταλέντα και εκτιμώ ότι αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι ότι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο προτεραιότητα έχουν αυτά τα παιδιά".