Γλίτωσε στις καθυστερήσεις η Κοψαχείλα!

Γλίτωσε στις καθυστερήσεις η Κοψαχείλα!

Με γκολ του Μίντσεβ η ομάδα του Αντώνη Κουφογιαννάκη τσίμπησε βαθμό στο Ρουφ (1-1 με Πανθησειακό).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 19/11/2016

Απολαυστικό θέαμα παρακολούθησαν όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο Ρουφ, σε ένα ματς όπου η Κοψαχείλα απέφυγε την ήττα στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Πανθησειακό (1-1). Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ, μόλις στο 5', με ένα εντυπωσιακό ψηλοκρεμαστό σουτ στο «Γ» από τον Καζαντζή. Σε όλο το υπόλοιπο του αγώνα και κυρίως στο τελευταίο ημίωρο, οι φιλοξενούμενοι άσκησαν ασφυκτική πίεση για την ισοφάριση, που τελικά επιτεύχθηκε στις καθυστερήσεις! Μετά από προσπάθεια του Κόκκαλη ο Μίντσεβ αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή για την Κοψαχείλα, σκοράροντας με κοντινό πλασέ για το 1-1.

Στις σημαντικότερες φάσεις του αγώνα, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ σε σουτ των Κόκκαλη στο 8' και Φόνσου στο 16' και κεφαλιά του Μαλτέζου στο 83', στο 10' ο γκολκίπερ Τσαλίκης απογειώθηκε κι έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ σε φοβερό σουτ του Οντάτζη, στο 19' και στο 75' απέκρουσε σωτήρια ο Βένιος σε τετ α τετ των Παπαδόπουλου και Παναγόπουλου, ενώ στο 38' ο Κορφιάς έδιωξε την μπάλα λίγο πριν περάσει την γραμμή σε διαγωνιο πλασέ του Κόκκαλη.

Διαιτητής ήταν ο Α. Φωτόπουλος, με βοηθούς τους Σταύρογλου και Βαξαβανέλλη.

ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ: Τσαλίκης, Αλεξόπουλος, Γκάνας, Κραββαρίτης, Κορφιάς, Παπαδόπουλος, Τσαβός (46' Αναγνωστόπουλος), Καζαντζής, Γκύρτης (40' λ.τρ. Μαλτέζος), Παναγόπουλος, Αλιμάρας (68' Βασιλειάδης)

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Βένιος, Φόνσος (73' λ.τρ. Καραγιάννης), Πελεκάσης, Χιονάς, Τομπουλίδης, Γιουβρής (60' Μίντσεβ), Κωτσιάβρας (46' Μπαξεβάνης), Οντάτζης, Κόκκαλης, Βειζάι, Τσίκος.

(Περιγραφή: Φώτης Κατσούφης)