Διά πυρός και σιδήρου η Άμιλλα Περιστερίου!

Διά πυρός και σιδήρου η Άμιλλα Περιστερίου!

Η ομάδα του Κώστα Σώκου πέρασε δύσκολα από την Πετρούπολη (1-0 την Ειρήνη).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 19/11/2016

Ιδιαίτερα δύσκολη αποδείχθηκε για την Άμιλλα Περιστερίου η αποστολή της στην Πετρούπολη κόντρα στην ουραγό του 1ου ομίλου της Β' κατηγορίας. Μόλις λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου κατάφερε η ομάδα του Κώστα Σώκου να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης (1-0), ανεβαίνοντας στις μεσαίες θέσεις του 1ου ομίλου της Β' κατηγορίας. Συγκεκριμένα, ήταν το 86' όταν ο Κώστας Ασημακόπουλος πήδηξε πιο ψηλά από όλους στην εκτέλεση φάουλ του Μέμη και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να δώσει το τρίποντο στους Περιστεριώτες. Ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι με παρόμοιο τρόπο στο 44'.

Στα αρνητικά της αναμέτρησης συγκαταλέγεται ο τραυματισμός του 16χρονου Κώστα Μπριστογιάννη, ο οποίος υπέστη βαρύ διάστρεμμα.

Διαιτητής ήταν ο Πατεράκης, με βοηθούς τους Δαρσακλή και Καραγεώργο.

ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡ. (Σάκης Αναστασόπουλος): Μπόζιος, Παπαδόπουλος, Λαμπράκος, Μάρης (78' Αναγνωστόπουλος), Βαρέσης, Κουτρόλι, Τουρνάκης, Μπιτζάς, Σταματής, Καπετάνης (46' Κούλα), Βασιλειάδης (64' Παπαχριστόπουλος)

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Σώκος): Τεννές, Δήμου, Μπερνικόλας, Ασημακόπουλος, Κλαυδιανός, Μπαϊράμης, Δέγκλερης (75' Καλίκας), Μπριστογιάννης, Καζακόπουλος (77' Χρυσαφίδης), Μέμη, Παλαιολόγος (65' Καλαντζής).