«Τεσσάρα» σε Αττικό ο Αστέρας Ζωγράφου

«Τεσσάρα» σε Αττικό ο Αστέρας Ζωγράφου

Σε τροχιά ανόδου βρίσκεται η ομάδα του Πρέντραγκ Σομπότοβιτς (4-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 20/11/2016

Τα... χρειάστηκε ο Αστέρας Ζωγράφου απέναντι στον Αττικό, στο τέλος όμως έφτασε στη νίκη και, μάλιστα, με το ευρύ 4-1. Έτσι, η ομάδα του Πρέντραγκ Σομπότοβιτς διατηρήθηκε σε τροχιά ανόδου, μέσα από τον 2ο όμιλο της Β' κατηγορίας, στον οποίο συμμετέχει. Στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Ζωγράφου, οι κυανέρυθροι προηγήθηκαν στο 33' μετά από αυτογκόλ του Κουγιουμιτζάκη, ωστόσο δέχθηκαν την ισοφάριση στο 54' με το τέρμα του Τσιπά. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, αφού με τη σέντρα ο Χατζησπύρος έγραψε το 2-1. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μπεθάνης, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-1 με δύο προσωπικά τέρματα στο 69' και στο 88'. Να αναφερθεί πως στο 73' είχε δοκάρι ο Λαζάρου.

Διαιτητής ήταν ο Ν. Μπαϊρακτάρης, με βοηθούς τους Χρυσάφη και Αλάμπεη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Πρέντραγκ Σομπότοβιτς): Λέκκας, Στραβοδήμος (75' Γαλανός), Ορφανός (63' Κουμαριανός), Κυριαζής, Εξηντάρης, Παπαθανάσης, Λαζάρου, Χατζησπύρος, Μπεθάνης (82' Καρύδας), Σπυρόπουλος, Καραμάνος

ΑΤΤΙΚΟΣ (Χρήστος Ευθυμιόπουλος): Βιτζηλαίος, Νικολάκος (46' Κονόμης), Μενέ, Κουλουκτσής (71' Ναζάρκο), Κουγιουμιτζάκης, Παναγόπουλος, Τσιπάς, Ντζέλιας, Καπαρδέλης, Συριόπουλος, Μαργαριτόπουλος.


(φωτο: Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση των δύο ομάδων)

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016 02:37