Απέδρασε με Λεοντίου ο ΠΟ Ψυχικού

Απέδρασε με Λεοντίου ο ΠΟ Ψυχικού

Οι πράσινοι του Γιώργου Παπαδόπουλου πανηγύρισαν μεγάλο «διπλό» στη Νέα Ιωνία (1-0 την Αλσούπολη).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 20/11/2016

Το τρίποντο που τόσο τους έλειψε και δικαιούνταν στα προηγούμενα παιχνίδια, πανηγύρισαν το απόγευμα του Σαββάτου (19/11) οι άνθρωποι του ΠΟ Ψυχικού. Οι πράσινοι του Γιώργου Παπαδόπουλου πανηγύρισαν μεγάλο «διπλό» στη Νέα Ιωνία, επικρατώντας της τοπικής Αλσούπολης με 1-0.

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Σωτήρης Λεοντίου (φωτο), ο οποίος πέτυχε το «χρυσό» γκολ με εκτέλεση φάουλ στο 34'. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβηκαν για την ισοφάριση, πίεσαν σε κάποια διαστήματα του αγώνα, είχαν και δοκάρι με σουτ του Ιακωβίδη από πλάγια θέση μετά από μισή ώρα αγώνα, ωστόσο δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο τέρμα με το οποίο θα απέφευγαν την ήττα.

Διαιτητής ήταν ο Μπαράκος, με βοηθούς τους Ε. Μαχαίρα και Γιαννόπουλο.

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Πάνος Καλαϊτζίδης): Κωστάκης, Μπούσουλας (46' Μαυρομάτης), Μπουρλέσης, Μούζος, Αβραμάκης, Μύττης, Αχμέτ, Σιάνος, Ιακωβίδης, Παπαδόπουλος (10' Μυλώβας), Δώρης (70' Τσούτσουρας)

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Χρανιώτης, Καπάνταης (78' Περουτσέας), Χ. Παπαπέτρου, Κωνσταντάτος, Πατέλης, Μπραχιμλάρι, Ζιλάλι, Παπαδόπουλος, Γούλας, Λεοντίου (67' Σταματάκης), Σφήκας (37' λ. τρ. Χατζηιωάννου).