Δεν... σταματά η Λυκόβρυση!

Δεν... σταματά η Λυκόβρυση!

Η ομάδα του Κώστα Ιωάννου πέρασε νικηφόρα και από το Περιστέρι (2-0 την Άμιλλα).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 26/11/2016

Συνεχίζει να καλύπτει το χαμένο έδαφος από το κακό της ξεκίνημα η Λυκόβρυση, δημιουργώντας την εντύπωση ότι θα μπει στη διεκδίκηση της ανόδου, μέσα από τον 1ο όμιλο της Β' κατηγορίας. Η ομάδα του Κώστα Ιωάννου πέρασε νικηφόρα και από το Περιστέρι, επικρατώντας με το «καθαρό» 2-0 της Άμιλλας, που σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει την ισχυρή ομάδα των προηγούμενων χρόνων.

Μόλις στο 4' ο Επταήμερος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με εκπληκτική εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 90' ο Χ. Σταματέλλος διαμόρφωσε το τελικό σκορ (2-0) με πλασέ μετά από σέντρα του Δ. Ραφτόπουλου. Αξιοσημείωτο είναι πως από το 70' οι νικητές έπαιζαν και με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Π. Ραφτόπουλου για έντονη διαμαρτυρία προς τον δεύτερο βοηθό Κίκηρα.

Διαιτητής ήταν ο Σύψας, με πρώτο βοηθό τον Τεβεκέλη.

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Σώκος): Τεννές, Δούμας, Μπερνικόλας, Ασημακόπουλος, Καλαντζής (62' Χατζηδάκης), Δήμου, Κλαυδιανός (75' Καλίκας), Μπαϊράμης, Δέγκλερης, Μέμι, Παλαιολόγος (46' Καζακόπουλος)

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Κέμπας, Κωτσιόπουλος, Σούμπασι, Τζένης, Αγγελής, Μίτογλου, Επταήμερος (62' Χ. Σταματέλλος), Π. Ραφτόπουλος, Δ. Ραφτόπουλος, Κάντριου (86' Καβαλάρης), Πάνγκας (90' Παρδάλης).