Από έναν βαθμό Αλσούπολη και Άρης Χολαργού

Από έναν βαθμό Αλσούπολη και Άρης Χολαργού

Καλύτεροι ήταν οι γηπεδούχοι, που πάντως γλίτωσαν στο τέλος την ήττα (1-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 04/12/2016

Ήθελαν αμφότεροι τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη στον 2ο όμιλο της Β' κατηγορίας. Παρ' όλα αυτα, Αλσούπολη και Άρης Χολαργού έμειναν στο ισόπαλο 1-1, το οποίο υπό προϋποθέσεις αφήνει ικανοποιημένους και τους δυο. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαν τις ευκαιρίες να προηγηθούν στο σκορ, αντ' αυτού είδαν τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα στο 74', όταν ο Μπαλαχτσής αξιοποίησε την κάθετη πάσα του Τσίρου και με πλασέ έγραψε το 1-0 για τον Άρη. Οι πράσινοι πίεσαν για την ισοφάριση, την οποία πέτυχαν στο 88', χάρη σε πλασέ του Αβραμάκη.

Διαιτητής ήταν ο Λιαμπότης, με βοηθούς τους Θώμογλου και Σαμπάνη.

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης): Κωτσάκης, Μπούσουλας (57' Αβραμάκης), Μαυρομάτης, Μούζος, Μπουρλέσης, Μύττης, Ιακωβίδης, Σιάνος (71' Τσούτσουρας), Θωμάκος, Δωρής, Μυλόβας (34' Παπαδόπουλος)

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Γιάννης Χερίδης): Φέιζο, Φ. Κρινής, Παναγόπουλος (46' Βαρώνος), Καραβοκύρης, Δημητρούκας, Χριστόπουλος, Μιχαηλίδης, (75' Τσίτσος), Μπαλαχτσής, Ι. Κρινής, Τσίρος, Ζηρογιάννης (64' Παπαλουκάς).