Μέγα πάθος για την άνοδο στη Θύελλα Περιστερίου!

Μέγα πάθος για την άνοδο στη Θύελλα Περιστερίου!

Έτοιμη να γράψει ιστορία είναι η ομάδα των δυτικών προαστίων!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 13/12/2016

Η διοίκηση του Θοδωρή Αθανασόπουλου έχει κάθε λόγο να αισθάνεται πολλαπλά ευτυχισμένη αφού με το 3-1 που σημείωσε η Θύελλα Περιστερίου επί του Υμηττού είναι έτοιμη να γράψει ιστορία, καθώς, αν συνεχίσει έτσι, θα πανηγυρίσει την άνοδο στη Β’ Κατηγορία!

Ήδη συνεχίζει στην κορυφή και αήττητη στον 4ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ. Από εκεί και πέρα οι «πράσινοι» έδειξαν σε ένα ακόμη ματς καλά αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Αυτά έχουν να κάνουν με την άριστη κυκλοφορία της μπάλας αλλά και την ποιότητα που έβγαλε προς τα έξω η ομάδα. Σίγουρα η άριστη εικόνα που παρουσιάζει η Θύελλα οφείλεται στη δουλειά κάνει το τεχνικό δίδυμο, το οποίο αποτελούν οι Δημήτρης και Τόλης Μιχαλόπουλος.

Όσο για την επιτυχία επί του Υμηττού αλλά και για τους στόχους της ομάδας στη συνέχεια ο αρχηγός της Θύελλας Περιστερίου Κώστας Δημόπουλος δήλωσε: «Απέναντι στον Υμηττό παρουσιάσαμε την δυναμική και τα στοιχεία που χρειάζονται ώστε να επιτευχθεί η άνοδος που είναι ο στόχος μας».

Από την πλευρά του ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος επισήμανε: «Είμαι χαρούμενος που η εμφάνισή μου μετά από καιρό με την βασική ομάδα της Θύελλας Περιστερίου συνοδεύτηκε με μια μεγάλη νίκη. Αν συνεχίσει έτσι η ομάδα μας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα σχετικά με την υπόθεση άνοδος».