Με... σβηστές μηχανές το Παλαιό Φάληρο

Με... σβηστές μηχανές το Παλαιό Φάληρο

Η ομάδα του Γιάννη Γαζή δεν συνάντησε προβλήματα απέναντι στην αδύναμη Κορωνίδα (3-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 17/12/2016

Χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει ταχύτητα, το Παλαιό Φάληρο επικράτησε με 3-0 της Κορωνίδας και επέστρεψε στις νίκες, αυξάνοντας παράλληλα την απόστασή του στην κορυφή από τους διώκτες του και, εν προκειμένω, από τον Αστέρα Ζωγράφου. Ουσιαστικά, η ομάδα του Γιάννη Γαζή «κλείδωσε» από το πρώτο ημίχρονο το τρίποντο, διάστημα στο οποίο απέκτησε σκορ ασφαλείας. Μόλις στο 10' ο Παπανδρέου βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο μετά το γύρισμα του Λογοθέτη και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0, ενώ στο 24' ο ίδιος παίκτης βρήκε τον... δρόμο προς τα δίχτυα, αυτή τη φορά με προβολή αφού πρώτα ο Μπόνης απέκρουσε την κεφαλιά του Βλάμη στ κόρνερ που εκτέλεσε ο Μαρούσης. Στο 40' ο Παπανδρέου έχασε σπουδαία ευκαιρία να πετύχει το τρίτο προσωπικό τέρμα και ισάριθμο για την ομάδα του, όταν νικήθηκε από τον Μπόνη σε πέναλτι που είχε κερδίσει λίγο νωρίτερα ο ίδιος. Το τελικό 3-0 σημειώθηκε στο 80' από το κοντινό πλασέ του Βλάμη, ο οποίος αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την ασίστ του Λουμίδη. Κορυφαίος του γηπέδου ήταν ο 17χρονος Έκτορας Βλάμης, ενώ ακολούθησαν σε απόδοση ο σκόρερ των δύο τερμάτων Μπάμπης Παπανδρέου και ο Χρήστος Κοθράς.

Διαιτητής ήταν ο Παναγιωτάρας, με βοηθούς τους Καπίρη και Ζυγά.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Καραμαλίγκας, Μεμπελίκας, Βλάμης, Κοθράς, Λεκαράκος, Ασλανίδης, Κέντρος (67' Λουμίδης), Μαρούσης (80' Χατζόγλου), Παπανδρέου, Ντόνε, Λογοθέτης (72' Ζαχαρίου)

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Δημήτρης Αποστόλου): Μπόνης, Στάης (82' Κονιτόπουλος), Μαριέλος, Ματία, Παναγιώτου, Ρόκος, Θεοφιλόπουλος (61' Δόγανος), Κουλούρης (56' Παλαιοθόδωρος), Κοσμάς, Κοκόλης, Λυέρος.