Πλησίασε η Ελευθερούπολη

Πλησίασε η Ελευθερούπολη

Στους δύο βαθμούς από τη 2η θέση του 2ου ομίλου βρίσκεται η ομάδα της Νέας Ιωνίας που «καθάρισε» τον Άτταλο (1-4).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 18/12/2016

Τον καλό της εαυτό δείχνει να έχει βρει η Ελευθερούπολη, που σημείωσε το απόγευμα του Σαββάτου (17/12) τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της. Παρά το γεγονός ότι αιφνιδιάστηκε, η ομάδα της Νέας Ιωνίας πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο των Αγίων Αναργύρων, επικρατώντας του ΑΟΝΦ Άτταλου με το ευρύ 4-1. Έτσι, πλησίασε στους δύο βαθμούς τη 2η θέση του 2ου ομίλου στη Β' κατηγορία, μετά την «γκέλα» του Αστέρα Ζωγράφου. Από την άλλη, η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας «προδόθηκε» από τις απουσίες τους και από τον τραυματισμό του Συγγελάκη, ο οποίος αντικαταστάθηκε αναγκαστικά σε ένα σημείο που η ομάδα του βρίσκονταν μπροστά στο σκορ, από το σουτ του Φέκα μέσα από την περιοχή στο 10'. Το σύνθημα για την αντεπίθεση των κιτρινόμαυρων έδωσε ο Μακρής, ο οποίος αρχικά ισοφάρισε με σουτ στο 35', για να κάνει την ανατροπή στο 43' με εύστοχο πλασέ μετά από ασίστ του Γκόλια. Στο 65' ο Θανασάη είδε την μπάλα να προσκρούει στο δοκάρι μετά από φάουλ που εκτέλεσε, όμως στο 70' ο Θ. Δρυμωνίτης εδραίωσε το προβάδισμα για την ομάδα του με όμορφο, μακρινό σουτ από πλάγια θέση. Στο 85' ο Κατσούδας διαμόρφωσε το τελικό 1-4 με σουτ.

Διαιτητής ήταν ο Δημητρακόπουλος, με βοηθούς τους Κίκηρα και Γιαννόπουλο.

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Γιάννης Βολιώτης): Ρήγας, Σκέμπι, Χρ. Χρυσανθακόπουλος, Ράγιας, Συγγελάκης (32' λ. τρ. Δ. Παπαϊωάννου), Αδαμόπουλος, Σούλας, Δούκας, Καρβούνης (77' Βασιλόγιαννης), Φέκας, Τσεκούρας (46' Κλετσίδης)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Γαληνός Νικολαΐδης): Μολφέσης, Δαυίδ (70' Γκώνος), Θ. Δρυμωνίτης, Φατούρος, Κατσούδας, Γκόλιας, Ν. Δρυμωνίτης (46' Θανασάη), Χαλάς (75' Τσούκας), Τσουτσουδάκης, Ζαχαρόπουλος, Μακρής.