Πήρε το ντέρμπι η Ελευθερούπολη!

Πήρε το ντέρμπι η Ελευθερούπολη!

Με σκόρερ τον Χαλά, που αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή, η ομάδα της Νέας Ιωνίας λύγισε τον Ολυμπιακό Λιοσίων (1-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 07/01/2017

Πραγματικό... άλμα έκανε στον 2ο όμιλο της Β' κατηγορίας η Ελευθερούπολη, που πλέον έχει μπει για τα καλά στη μάχη της ανόδου! Η ομάδα της Νέας Ιωνίας λύγισε τον Ολυμπιακό Λιοσίων στο ντέρμπι, επικρατώντας με 1-0, πιάνοντας στην 3η θέση τον Αστέρα Ζωγράφου και αφήνοντας πίσω τον αντίπαλό της. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ήταν ο Χαλάς, ο οποίος αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή, αφού μπήκε στο ματς στην επανάληψη και πέτυχε το 1-0 στο 82' με κοντινό σουτ. Οι κιτρινόμαυροι είχαν και δοκάρι στο 43' σε κεφαλιά του Μακρή, ενώ εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μολφέσης, ο οποίος κατέβασε... ρολά όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει.

Διαιτητής ήταν ο Ζαραβίνος, με βοηθούς τους Βασιλάκη και Κασιμάτη.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Γαληνός Νικολαΐδης): Φαρμάκης, Γιαννακόπουλος, Θ. Δρυμωνίτης (60' Βλάχος), Κατσούδας, Φατούρος, Γκόλιας, Δαυίδ, Τσουτσουδάκης, Τσούκας (61' Καρυπίδης), Μακρής, Ν. Δρυμωνίτης (46' Χαλάς)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Λάκης Σμυρνής): Τριανταφύλλου, Φραγκόπουλος, Αργυρός, Πετρίτσης, Τριανταφυλλίδης, Πατέλης, Κομζίδης, Αθανασόπουλος, Αθανασιάδης (70' Πούλιος), Κάιδος, Ευαγγέλου (46' Καλογερής).