Τη λύση ο Αβίντογλου στον Άγιο Δημήτριο!

Τη λύση ο Αβίντογλου στον Άγιο Δημήτριο!

Το συγκρότημα του Αντώνη Καρπούζα πήρε το τρίποντο απέναντι στον ΓΣ Καισαριανής χάρη σε τέρμα του πολύπειρου φορ (1-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 07/01/2017

«Φάτσα» με ακόμη μία απώλεια βαθμών στην έδρα του βρέθηκε ο Άγιος Δημήτριος, αυτή τη φορά όμως είχε στη σύνθεσή του τον Λάζαρο Αβίντογλου! Ο πολύπειρος επιθετικός βρήκε τη λύση για τους κυανέρυθρους μόλις λίγα λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα με τον ΓΣ Καισαριανής και τους οδήγησε στη νίκη, χάρη στην οποία εδραιώθηκαν στη 2η θέση του 1ου ομίλου στη Β' κατηγορία! Συγκεκριμένα, ήταν το 88' όταν σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 1-0 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι, η «Μπάρτσα» πέτυχε να μην χάσει το νόημα από το μεγάλο «διπλό» της περασμένης αγωνιστικής στην Κυψέλη απέναντι στην Αθηναΐδα. Θα πρέπει να αναφερθεί πως το σύνολο του Αντώνη Καρπούζα είχε και δοκάρι σε προσπάθεια του Κοκλίδη στο 34'.

Διαιτητής ήταν ο Λιαμπότης, με βοηθούς τους Αθανασόπουλο και Τζήκα.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Αντώνης Καρπούζας): Ρούσσος, Τζωρτζάτος, Σμυρλής, Τετριμίδας, Ανδρεαδάκης, Χρυσοχόου, Κοκλίδης, Καραμπίνης, Κυριάκης (89' Ψαρράς), Σταύρου (64' Κασιμάτης), Αβίντογλου

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Πάσχος Αυγέρης): Καλαμάρας, Τζήμας, Ντούνι, Μιχαηλίδης, Γώγος (43' λ. τρ. Μπένα), Τρυφέρης, Κουβαριτάκης (68' Χρυσικός), Ντατσιωνάκης, Λάιος (77' Μπεκατώρος), Μπαμπάτσικος, Μερμύγκης.