Ο ψυχωμένος Άτταλος σταμάτησε το Παλαιο Φάληρο!

Ο ψυχωμένος Άτταλος σταμάτησε το Παλαιο Φάληρο!

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 21/01/2017

Το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου αντιμετώπιζε ο Άτταλος, αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να πραγματοποιήσει ηρωική εμφάνιση, να... κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλο και να αποσπάσει το ισόπαλο 1-1, που κρίνεται πολύτιμο κυρίως στο κομμάτι της ψυχολογίας. Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας σταμάτησε το Παλαιό Φάληρο, που πάντως διατήρησε τη διαφορά του στο +9 από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου, στην κορυφή του 2ου ομίλου στη Β' κατηγορία.

Μετά από 37 λεπτά αγώνα ο Λογοθέτης άνοιξε το σκορ με πλασέ μετά από σέντρα του Μάλη, σε φάση που οι γηπεδούχοι εξέφρασαν παράπονα επειδή δεν τηρήθηκε το φερ πλέι, για να σημειωθεί τρία λεπτά αργότερα (40') η ισοφάριση, με τον Φέκα να πλασάρει εύστοχα, εκμεταλλευόμενος λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Στο 69' ο Άτταλος έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σκέμπρι με δεύτερη κίτρινη, στο 71' ο Μαρούσης έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι με απευθείας χτύπημα κόρνερ και στο 79' ο Λεκαράκος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, απόφαση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από πλευράς κυανέρυθρων.

Διαιτητής ήταν ο Ευθυμίου, με βοηθούς τους Τζελέπη και Σ. Νικολάου.

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Γιάννης Βολιώτης): Ρήγας, Σκέμπρι, Χ. Χρυσανθακόπουλος, Παπαϊωάννου, Ραγιάς, Καρβούνης (90' Τσεκούρας), Σούλα, Κλετσίδης (60' Δούκας), Σαββίδης (76' Αδαμόπουλος), Φέκας, Η. Χρυσανθακόπουλος

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Μπόνης, Μεμπελίκας (46' Γκιόλας), Μάλης, Κοθράς, Λεκαράκος, Μητροφάνης, Λουμίδης (72' λ. τρ. Ασλανίδης), Μαρούσης, Παπανδρέου, Ντόνε, Λογοθέτης (77' Κέντρος).