Τη λύση ο Ντατσιονάκης στην Καισαριανή

Τη λύση ο Ντατσιονάκης στην Καισαριανή

Με δύο γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο κατέβαλε την αξιόμαχη Ειρήνη Πετρούπολης ο ΓΣ Καισαριανής (2-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 22/01/2017

«Σκούρα» τα βρήκε ο ΓΣ Καισαριανής απέναντι στον ουραγό του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Β' κατηγορίας, ωστόσο μπόρεσε να φτάσει στη νίκη, που τον έφερε πιο κοντά στις θέσεις ανόδου. Με κορυφαίο και σκόρερ τον Βασίλη Ντατσιονάκη η ομάδα του Θανάση Γάκη, που βρισκόταν στην εξέδρα όντας τιμωρημένος, κατέβαλε την αντίσταση της Ειρήνης Πετρούπολης στο τελευταίο εικοσάλεπτο, φτάνοντας σε δεύτερη συνεχόμενη επικράτηση στην έδρα της, αυτή τη φορά με 2-0. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία να προηγηθούν εκείνοι στο σκορ, λίγο πριν δεχθούν το τέρμα με το οποίο άνοιξε ο δρόμος της νίκης για τους κιτρινόμαυρους. Στο 72' ο Ντατσιονάκης έκανε το 1-0 με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 81' διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι! Μάλιστα, τρία λεπτά μετά ο 28χρονος μέσος αντικαταστάθηκε από τον Κουβαριτάκη, για να εισπράξει το χειροκρότημα του κόσμου.

Διαιτητής ήταν ο Στεργιώτης, με βοηθούς τους Καραγιώργο και Γουρέλη.

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Θανάσης Γάκης): Καλαμαράς, Τζήμας, Ντούνι, Αϊβάζης, Γώγος, Μιχαηλίδης, Μπεκατώρος, Ντατσιονάκης (84' Κουβαριτάκης), Δ. Χρυσικός (66' Τρυφέρης), Δημητριάδης, Λάιος (46' Πατσιαλός)

ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡ. (Σάκης Αναστασόπουλος): Μπόζιος, Τουρνάκης (61' Χ. Λαμπράκος), Β. Λαμπράκος (55' Βασιλειάδης), Παπαχριστόπουλος, Βαρέσης, Μάρης (77' Καπετάνης), Μπίντζας, Κούλα, Σταμάτης, Κουτρόλλι, Ρώιμπας.