Με ανεβασμένη ψυχολογία προχωράει ο Κεραυνός Πετρούπολης

Με ανεβασμένη ψυχολογία προχωράει ο Κεραυνός Πετρούπολης

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κεραυνός απέναντι στην Ένωση Βοτανικού, όπου και επικράτησε με 4-1.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 24/01/2017

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΝΩΣΗ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ 4-1

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κεραυνός απέναντι στην Ένωση Βοτανικού, όπου και επικράτησε με 4-1. Η ομάδα του Παναγιώτη Δουγιέκου απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο και σκόρπισε χαμόγελα ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί. Όλα τα παιδιά έδειξαν διάθεση και πάθος, στοιχεία που απέδωσαν καρπούς και έφεραν την κατάκτηση των τριών βαθμών. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χρας άνοιξε το σκορ στο 22’ με σουτ από το ύψος του πέναλτι, ενώ ο Σαμαράς στο 39’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του έπειτα από πάσα του Χρα. Στο 63’ ο Κοτσαμπάς σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Σαμαρά που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και τέσσερα λεπτά μετά ο Καταγής πέτυχε το τέταρτο γκολ του Κεραυνού. Η Ένωση μείωσε στο 74’ με τον Αρβανιτάκη. Νωρίτερα είχε χαμένο πέναλτι-δοκάρι με τον Κολοκυθά (34’).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Παπαβασιλείου, Καβαλάρης, Αρβανιτάκης (87’ Τζαμαλής), Γκανέτσος, Καλογερόπουλος, Κυριάκος, Κατσής, Σαμαράς, Κοτσαμπάς (74’ Λώλος), Καταγής (68’ Πανούσης), Χρας.

ΕΝΩΣΗ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ: Αθανασόπουλος, Παναγόπουλος, Ζαχαράκης Χρ. (46’ Μητκάκης), Χαμουρίδης (68’ Χασάν), Ζαχαράκης Γ., Κολοκυθάς, Τσεγάς, Σταμούλης (65’ Γιαννακόπουλος), Αρβανιτάκης, Καπλάνης, Θεοδωρέλος.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017 03:51