Παραμένουν στο κόλπο τα Σούρμενα

Παραμένουν στο κόλπο τα Σούρμενα

Με γκολ του Μπουγιούκου στο 88' οι «ροσονέρι» κατέβαλαν το μαχητικό Καματερό (2-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 29/01/2017

Τις δικές τους ελπίδες να κόψουν πρώτα το νήμα διατηρούν στα Σούρμενα, που εξακολουθούν να βρίσκονται σε επαφή με την κορυφή στον 2ο όμιλο της Α' κατηγορίας. Μάλιστα, από σήμερα (29/1) οι «ροσονέρι» βρίσκονται λίγο πιο κοντά, αφού φρόντισαν να αξιοποιήσουν τις απώλειες του Πανερυθραϊκού και της Δόξας Βύρωνα, πλησιάζοντας λίγο ακόμη τις πρώτες δύο θέσεις.
Η ομάδα του Βαγγέλη Μάλλιου πήρε τη νίκη απέναντι στο Καματερό (2-1), σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε «θρίλερ», δείγμα και της πραγματικά αξιέπαινης παρουσίας της ομάδας των δυτικών προαστίων στο φετινό πρωτάθλημα. Μόλις στο 88' ο Μπουγιούκος ευτύχησε να αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή της ομάδας του, σκοράροντας με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θεοδώρου, που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή οκτώ λεπτά νωρίτερα.

Όσο για τη μέχρι τότε εξέλιξη της αναμέτρησης, στο 19' ο Χατζηπαναγιώτης είχε ανοίξει το σκορ με κοντινό πλασέ, για να ισοφαρίσει σε 1-1 ο Γ. Καλογερόπουλος με γυριστό σουτ στο 53'.

Διαιτητής ήταν ο Τσουκαλάς, με βοηθούς τους Λ. Τσολακίδη και Μπάγια.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Βαγγέλης Μάλλιος): Λύρος, Μετλίου, Πολυχρονιάδης, Κορκολής, Μπουγιούκος, Μανωλιάδης, Πρέκας, Χατζηπαναγιώτης, Καζαντζής, Δημογιάννης (89' Ακριτίδης), Γιοματάρης (80' Θεοδώρου)

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιώργος Αλεξόπουλος): Μητρούσης, Πιτέλης, Ξενάκης (34' Κοντόσταυλος), Ι. Καλογερόπουλος, Μπούγιας, Τρακόσης, Άγκολι, Μποζάς (46' Παππάς), Σαλαπάτας (87' Ντάτις), Γ. Καλογερόπουλος, Λέκκας.