Στο τέλος η Πεύκη, 2-0 τη Δάφνη

Στο τέλος η Πεύκη, 2-0 τη Δάφνη

Πλασαρίστηκε στη μέση της κατάταξης η ομάδα των βορείων προαστίων.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 11/02/2017

Τα βρήκε... σκούρα απέναντι στην ουραγό Δάφνη Παλαιού Φαλήρου η Πεύκη, στο τέλος όμως βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη και να πλασαριστεί στις μεσαίες θέσεις της κατάταξης στον 1ο όμιλο της Α' κατηγορίας. Η ομάδα των βορείων προαστίων επικράτησε με 2-0, χάρη σε δύο γκολ που πέτυχε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, έχοντας αντίπαλο μία ομάδα που στάθηκε καλά και έδειξε ότι αδικείται από τη θέση που βρίσκεται.

Με τη συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα οι γηπεδούχοι «ξεκλείδωσαν» την άμυνα της Δάφνης, πετυχαίνοντας το 1-0 με τη... βοήθεια του Ποτουρίδη, ο οποίος προσπάθησε ανεπιτυχώς να απομακρύνει την μπάλα με το κεφάλι στο κόρνερ του Κιόσια. Στο 92' ο Γκατζιώρας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με κοντινό σουτ και κάπως έτσι η... σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Διαιτητής ήταν ο Σ. Νικολάου, με βοηθούς την Δέτση και τον Τεβεκέλη.

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Κοϊντόσης): Σαΐτης, Γκουντούνας, Αγγελόπουλος, Ανδρέου, Κοκαβέσης, Γκατζιώρας, Φιλίππου, Βασιλειάδης (77' Κούκρας), Πετράκης, Καφεντζής (68' Κιόσια), Ζαφειράκης (93' Γιακουμής)

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛ. ΦΑΛ. (Σπύρος Λουκάς): Σκανδαλάκης, Ποζίδης, Λυκουρόπουλος, Τσάγαρης, Ποτουρίδης, Μπασκόζος (46' λ. τρ. Καλλιοντζάκης), Τσουκαλάς (68' Ραζακιάς/Κεσαπίδης), Ρισβάς, Παππάς, Τσούνι, Π. Κοτόφωλος.

(Περιγραφή: Σταύρος Θανόπουλος)