Είχε παράσταση η Νέα Ιωνία!

Είχε παράσταση η Νέα Ιωνία!

Η ομάδα του Αλέκου Σιδηρά πέρασε με τεσσάρα από το Περιστέρι (4-1 την Ανθούπολη).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 11/02/2017

Ήταν να μην πάρει φόρα η Νέα Ιωνία! Η ομάδα του Αλέκου Σιδηρά είχε άλλη μία όμορφη παράσταση νωρίς το απόγευμα, αυτή τη φορά στο Περιστέρι όπου επιβλήθηκε με το ευρύ 4-1 της Ανθούπολης! Η σημερινή (11/2) ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τους γαλαζοκίτρινους, εκ των οποίων οι τέσσερις έχουν επιτευχθεί μακριά από τη Νέα Ιωνία! Παράλληλα, ο σύλλογος της προσφυγικής πόλης πλησίασε στους δύο βαθμούς την κορυφή και την Αθηναΐδα, εκμεταλλευόμενη την ήττα σοκ της τελευταίας στο ματς με τη Χρυσούπολη.

Μόλις στο 12' ο Βογατσάς άνοιξε το σκορ με σουτ (0-1), ενώ στο 32' ο Τζήμας με παρόμοιο τρόπο έγραψε το 0-2 για την ομάδα του. Οι κυανόλευκοι προσπάθησαν να μπουν πάλι στο παιχνίδι και εν μέρει τα κατάφεραν, αφού στο 42' ο Μπάρντι μείωσε με διπλή προσπάθεια μετά από αρχικό σουτ στο δοκάρι (1-2). Ωστόσο, ένα λεπτό μετά (43') οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στο γκολ του Μιχαλάρη με όμορφο σουτ (1-3). Στο 89' ο Πρισιμιτζής διαμόρφωσε το τελικό 1-4 με κοντινό πλασέ. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 78' κι έπειτα οι γηπεδούχοι έπαιξαν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κοσκινά με απευθείας κόκκινη για φάουλ σε αντίπαλο, που έβγαινε επικίνδυνα απέναντι στον Καπόπουλο.

Διαιτητής ήταν ο Ζαραβίνος, με βοηθούς τους Παναγιωτάρα και Χρονόπουλο.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Αντώνης Ζαφειριάδης): Καπόπουλος, Κακιώρης, Τσάγκης, Κ. Τζεβελέκος (51' Χριστόπουλος), Θ. Τζεβελέκος (62' Α. Στρείδης), Κοσκινάς, Κυριανάκης (46' Δρόσος), Στανόγεβιτς, Μπάρντι, Μιχαλακέλης, Ν. Στρείδης

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Αλέκος Σιδηράς): Καρούσος, Κόντης, Βιντισίτα, Χρούσης, Παπακουνάδης, Τζήμας, Μιχαλάρης (82' Τριάντης), Βογατσάς, Πρισιμιτζής, Γεωργόπουλος (66' Κουτσούμπας), Πανταγιάς (90' Χαραλαμπίδης).