Κρατάει τη νίκη ο Χαραυγιακός, την προσπάθεια ο Θρίαμβος

Κρατάει τη νίκη ο Χαραυγιακός, την προσπάθεια ο Θρίαμβος

Μπορεί η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι εμφανής φέτος, αλλά πάντα η αναμέτρηση ανάμεσα στο Θρίαμβο Αθηνών και το Χαραυγιακό θα είναι ένα από τα πιο κλασικά ντέρμπι της Αθήνας.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 11/02/2017

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 1-2

Και αυτό φάνηκε και στο σημερινό ντέρμπι που ο Χαραυγιακός κέρδισε δύσκολα μέσα στον Υμηττό επικρατώντας με 2-1. Οπωσδήποτε όμως οι φιλοξενούμενοι κρατάνε τη νίκη, καθώς αυτό είναι που έχει σημασία τώρα και ενώ είχαν περάσει μόλις 72 ώρες από την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Από την άλλη οι γηπεδούχοι κρατάνε την προσπάθεια και την ικανοποίηση ότι στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Όλα τα λεφτά ήταν το πρώτο μέρος που σημειώθηκαν και τα τρία γκολ. Το σκορ άνοιξε στο 8’ με πέναλτι ο Κωνσταντίνου, ενώ στο 24’ ο Ράμμος έκανε το 2-0 για το Χαραυγιακό. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Χρήστου στο 32’. 

Διαιτητές: Ευθυμίου, Σταύρογλου - Κασιμάτης.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.: Λεωνίδας, Ντεντέι, Ζαρκαδούλας, Κλαπής, Δούμουρας, Ασημακούλας, Αρώνης, Τζανετάκης (29’ λ. τρ. Κωστόπουλος), Χρήστου, Ντερμίσι (72’ λ. τρ. Τάσσης), Ευθυμιόπουλος (66’ Παππάς).

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Ντακόβ (57’ Μπιρμπιλής), Μακρυγιάννης, Κωνσταντόπουλος (46’ Τουγιουντζόγλου), Βαζούκης, Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνου, Φωστέρης, Γιαννόπουλος, Ζήσης (72’ Μπίτιλης), Ράμμος.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017 00:46