Γεννημένη για τα ντέρμπι η Πέρα Κλουμπ!

Γεννημένη για τα ντέρμπι η Πέρα Κλουμπ!

Ένα ακόμη μεγάλο ματς βάφτηκε στα κιτρινόμαυρα για την Πέρα Κλουμπ με την ομάδα του Δημήτρη Παυλόπουλου να έχει τον τρόπο της στα ντέρμπι!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 13/02/2017

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ 1-2

Παίζοντας με πάθος και έξυπνα η Πέρα Κλουμπ νίκησε εκτός έδρας τον Ηρακλή Περιστερίου με 2-1 στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ και πλέον η υπόθεση της ανόδου φαίνεται πως εξαρτάται αποκλειστικά από αυτήν! Μέχρι το 4' το ματς ήταν ήδη στο 0-2 (1' Μανσούρ, 4' Καρανίκας με φάουλ)! Οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι στο 15' (Πολίτης αυτογκόλ), όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι περισσότερο παρά το γεγονός πως έπαιζαν με παίκτη παραπάνω από το 40' (αποβλήθηκε για την Πέρα Κλουμπ ο Ποριώτης με δεύτερη κίτρινη)!

Διαιτητές: Θώμογλου, Στρίγκος - Τζανής.

Δοκάρια: 80' και 81' Παπαχρήστος.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κυριακόπουλος, Κληρονόμος(46' Μαστρογιάννης), Καρακωνσταντής, Κούρτης(70' Κατσόιαννης), Γιαννακόπουλος, Σιώλος, Φιλιππάκης, Τζαβάρας, Παπαχρήστος, Βασιλείου, Αρχοντούλης(88' Καρατσούλης).

ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ: Νάκος, Πολίτης, Παλαμάρας, Κούβαρης, Παυλόπουλος, Καρανίκας(57' Σμυρνιωτάκης), Ποριώτης, Μάρης(78' Κυρκασιάδης), Μανσούρ, Σιάσος, Μουρδουκούτας(87' Ηλιού),.