Ακόμα πιο δυνατή με Μανσούρ η Πέρα Κλουμπ!

Ακόμα πιο δυνατή με Μανσούρ η Πέρα Κλουμπ!

Απόλυτα επιτυχημένη κίνηση αποδείχθηκε για την ιστορική Πέρα Κλουμπ η απόκτηση του Γιούσεφ Μανσούρ

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 17/02/2017
Ο Τυνήσιος "άσος" έχει πετύχει ήδη τρία γκολ στα τελευταία δύο ματς όπου και αγωνίστηκε και βοήθησε σημαντικά ώστε η ομάδα να φτάσει στις νίκες με Αστέρα Εξαρχείων και Ηρακλή Περιστερίου. Είναι 21 ετών, σέντερ φορ, και έχει περάσει από τις μικρές ομάδες της Λυών. Εδώ και έξι μήνες κάνει προπονήσεις με τους "κιτρινόμαυρους" και δεν έπαιξε νωρίτερα γιατί μόλις πριν από λίγες μέρες βγήκαν τα χαρτιά του. Η ομάδα τον έχει αγκαλιάσει και φαίνεται πως του αρέσει το κλίμα. 
Τέλος δεν πρέπει να παραλείψουμε πως αποκτήθηκε και ο 23χρονος Αλέξανδρος Σάκκης που προέρχεται από τη Νέα Ζωή. Θεωρείται πολυσύνθετος παίκτης αφού μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία τόσο ως αριστερός μπακ-χαφ, όσο και ως δεξιός.
Έτσι λοιπόν αποδεικνύεται γι'ακόμη μία φορά πως είναι αδιάκοπη η προσπάθεια των αδερφών Παυλόπουλου προκειμένου να οδηγήσουν και πάλι την ομάδα στη Β' ΕΠΣΑ. Τόσο ο πρόεδρος της Πέρα Κλουμπ Θοδωρής Παυλόπουλος αλλά και τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Παυλόπουλος εργάζονται συνεχώς προκειμένου ο Δικεφάλος να αποδίδει ποδόσφαιρο αξιώσεων και να ικανοποιεί τους φίλους της. 
Μάλιστα η ομάδα κάθε αγωνιστική πηγαίνει και καλύτερα και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση του 1ου ομίλου της Γ' ΕΠΣΑ ισοβαθμώντας με τη Νέα Σμύρνη.
Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 17:41