Σταμπουλίδης: Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε στον Μικρασιατικό

Σταμπουλίδης: Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε στον Μικρασιατικό

Δεν έπαιξαν άσχημα οι «βυσσινί» στο τελευταίο εκτός έδρας ματς με το Ρουφ παρά το γεγονός πως ηττήθηκαν με 4-2

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 22/02/2017

Μάλιστα δεν θα ήταν άδικο βάσει εικόνας του αγώνα ο βαθμός της ισοπαλίας για την ομάδα της Καισαριανής παρά το γεγονός πως έπαιζε κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Παραχωρώντας δηλώσεις για το παιχνίδι αυτό και κρίνοντας την προσπάθεια της ομάδας του ο προπονητής του Μικρασιατικού Κώστας Σταμπουλίδης τόνισε: "Η πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας μου δεν συνοδεύτηκε από το αντίστοιχο αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες μου παρότι προηγήθηκαν στο σκορ δεν διαχειρίστηκαν σωστά την κατάσταση, άρα κάτι δεν έγινε σωστά. Από κει και ύστερα παρότι δεν είμαι αρμόδιος για να κρίνω τις φάσεις εκτιμώ ότι ήταν κανονικό το γκολ που πετύχαμε και ακυρώθηκε ως οφσάιντ όπως επίσης ήταν πέναλτι η φάση που δεν δόθηκε".

Για τους στόχους που έχει στη συνέχεια ο Μικρασιατικός ο Κώστας Σταμπουλίδης εκτίμησε τα εξής: "Προσπαθούμε συνέχεια να βελτιωνόμαστε και να διορθώνουμε τα λάθη μας. Αυτό που επιδιώκουμε είναι να μας δοθεί η δυνατότητα να αξιοποιήσουμε κι άλλα παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου και να τους δώσουμε χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα".