Μαντάρα τα έκανε ο Δημητρακόπουλος στο Ρουφ!

Μαντάρα τα έκανε ο Δημητρακόπουλος στο Ρουφ!

Μαντάρα τα έκανε ο ρέφερι Δημητρακόπουλος στην αναμέτρηση του Ρουφ με τον Κένταυρο Βριλησσίων με συνέπεια σε ένα αδιάφορο ουσιαστικά ματς να το κάνει...άνω κάτω!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 11/03/2017

Έτσι είναι κύριε ρέφερι... Όταν έχεις το μυαλό σου σε πράγματα που δεν είναι της αρμοδιότητάς σου, όπως για παράδειγμα να έχεις βγει στη σέντρα και να είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις το παιχνίδι και να κάθεσαι να ελέγχεις αν έχει άδεια ο κάμεραμαν για να τραβήξει το παιχνίδι ή όχι, ενώ έχει δείξει ήδη τη νόμιμη άδεια που διαθέτει στον παρατηρητή της αναμέτρησης, τότε, δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στη δουλειά σου και να την κάνεις σωστά.

Μάλιστα νωρίτερα εξέφρασε την επιθυμία του να μην είναι κοντά στο γραφείο των διαιτητών ο δημοσιογράφος που ήθελε να γράψει τις συνθέσεις των ομάδων! Απίστευτα πράγματα!

Όσον αφορά την εξέλιξη του παιχνιδιού γκολ και θέαμα πρόσφεραν Ρουφ και Κένταυρος Βριλησσίων που μετά από αρκετές διακυμάνσεις στο σκορ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3. Στο 28' από σέντρα του Τομπουλίδη ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα Γαλάνης που σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με όμορφη κεφαλιά, έκανε το 1-0. Στο 38' ο Τομπουλίδης με μακρινή διαγώνια σέντρα σουτ έγραψε το 2-0. Στο 45' ο Γαληνάκης με καρφωτή κοντινή κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Στο 63' ο Γαλάνης με γκολ για όσκαρ-μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ- το 3-1.

Στο 72' ο Δέτσης με σουτ κι αφού πρώτα ο Κοντογιαννάτος πραγματοποίησε σωτήρια απόκρουση σε τετ-α-τετ σουτ του Κολιού το 3-2 και στο 76' Κουτσουβέλης με έξυπνο σουτ από σέντρα του Μωραϊτη το 3-3 ολοκληρώνοντας μία σπουδαία ανατροπή για τον Κένταυρο!

Διακρίθηκαν ακόμα οι Λαγκαδινός, Τομπουλίδης, Ισσά και Κοπυτσουβέλης, Γαληνάκης, Δέτσης, Κολιός.

Με πολλά λάθη ο διαιτητής Δημητρακόπουλος, πολύ καλοί οι βοηθοί Γουρέλης, Γενναίος.

ΡΟΥΦ: Κοντογιαννάτος, Τομπουλίδης, Μέμας, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Μπεκατώρος, Ισσά (65' Σκεύης), Φωτόπουλος, Νταβαρίνος, Γαλάνης.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Θ. Θεοδωρίδης, Κοντογιάννης, Κουτσουβέλης, Κολιός, Α. Θεοδωρίδης, Μανίκας (70' Κουλιούρης), Σκεντέρι (64' Μωραϊτης), Δέτσης, Ένση(88' Στρούζος), Γαληνάκης.