Με φόρα από το Κύπελλο τα Σούρμενα!

Με φόρα από το Κύπελλο τα Σούρμενα!

Η ομάδα των νοτίων προαστίων κατέβαλε και τον Πανερυθραϊκό με γκολ του Κ. Γιοματάρη (1-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 19/03/2017

Συνέχεια στο εορταστικό κλίμα έδωσαν σήμερα (19/3) το πρωί τα Σούρμενα και πρόσφεραν επιπλέον μερικές στιγμές χαράς στους φιλάθλους τους! Τέσσερις μέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, οι «ροσονέρι» σημείωσαν άλλη μία σπουδαία επιτυχία, επικρατώντας με 1-0 του πρωτοπόρου Πανερυθραϊκού, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Α' κατηγορίας. Παρουσία περίπου 400 φιλάθλων που κατέκλυσαν την εξέδρα του γηπέδου του Ελληνικού, η ομάδα των νοτίων προαστίων ήταν ανώτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, φτάνοντας απόλυτα δίκαια στο τρίποντο, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Κ. Γιοματάρης. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή για τον Γιάννη Μητρούση, αφού πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 55', για να σημειώσει στο 67' το γκολ που έμελλε να κρίνει τη συνάντηση. Ο Δημογιάννης πραγματοποίησε όμορφη ενέργεια από τα πλάγια, επιχείρησε την παράλληλη σέντρα και ο Κ. Γιοματάρης που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του Μπακοδήμου με πλασέ για το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, ενώ στο 15' έφτασαν και σε γκολ σε προσπάθεια του Καζαντζή, που όμως δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για οφσάιντ. Ωστόσο, η ομάδα του Αντώνη Τσιμπάκη θα μπορούσε να έχει «κλέψει» τον βαθμό με την τεράστια ευκαιρία που απώλεσε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Αντωνιάδης έστειλε την μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας με εξ επαφής κεφαλιά λίγο έξω από τη γραμμή του τέρματος!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό. Μάλιστα, λίγο πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ο Μπαμπαλούκας υπέστη κρανιοεγκεφαλική διάσειση από πτώση στο έδαφος, μετά από εναέρια διεκδίκηση της μπάλας. «Υπέστη πλήξη στο κράνιο» κατέγραψε χαρακτηριστικά ο ιατρός του αγώνα, με τον άτυχο ποδοσφαιριστή του Πανερυθραϊκού να μεταφέρεται σε νοσοκομείο, όπου πρόκειται να υποβληθεί σε εξετάσεις στο κεφάλι, αλλά και στην κλείδα, σημείο στο οποίο υποφέρει από πόνους.

Διαιτητής ήταν ο Γκάμαρης, με βοηθούς τους Κασιμάτη και Κοκαρίδα.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Μητρούσης): Καλαματιανός, Μετλίου, Ζιώγας, Κορκολής, Τσακίρης, Μανωλιάδης, Πρέκας, Θεοδώρου (77' Δ. Γιοματάρης), Χατζηπαναγιώτης (55' Κ. Γιοματάρης), Καζαντζής, Δημογιάννης (88' Γκοβιλάς)

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα, Μπαμπαλούκας (46' λ. τρ. Τριανταφύλλου), Κουμπούλης, Αναγνώστης (70' Λώλος), Μπρίλης, Αντωνιάδης, Τσεβάς (18' λ. τρ. Σινάνι).