Τρίποντο «ανάσα» ο Κεραυνός Πετρούπολης

Τρίποντο «ανάσα» ο Κεραυνός Πετρούπολης

Η ομάδα του Παναγιώτη Δουγιέκου πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στον ΓΣ Καισαριανής (3-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 28/03/2017

Όσο τίποτε είχε ανάγκη τη νίκη ο Κεραυνός Πετρούπολης στην αναμέτρηση με τον ΓΣ Καισαριανής και την κατέκτησε! Στο τρίτο γήπεδο Πετρούπολης οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δικαίως έφτασαν στην επικράτηση με το τελικό 3-1, παίρνοντας τρίποντο «ανάσα» στην προσπάθεια που κάνουν για αποφυγή του υποβιβασμού μέσα από τον 1ο όμιλο της Β' κατηγορίας.

Στο 33' ο Καλαμαράς απέκρουσε από την κεφαλιά του Κατσή, δεν τα κατάφερε εξίσου καλά και στη συνέχεια της φάσης, με τον Σκεπετάρη να πιάνει νέα κεφαλιά, παίρνοντας το ριμπάουντ και να ανοίγει το σκορ (1-0). Στο 68' ήταν η σειρά του Χρα να σκοράρει με κεφαλιά, αξιοποιώντας έτσι τη σέντρα του Σαμαρά. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο ματς στο 91' με το αυτογκόλ του Γκανέτσου, όμως την τελευταία... λέξη την είπαν οι γηπεδούχοι, αφού στο 94' ο Κουτσονικολής έγραψε το 3-1 με ψηλοκρεμαστό σουτ από πλάγια θέση και έχοντας τη βοήθεια του αέρα!

Διαιτητής ήταν ο Ευθυμίου, με βοηθούς τους Τζίκα και Αρβανίτη.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ. (Παναγιώτης Δουγιέκος): Παπαβασιλείου, Καβαλάρης, Βλάχος, Σκεπετάρης, Γκανέτσος, Κατσής (55' Κυριάκος), Καταγής (81' Κουτσονικολής), Γερολυμάτος, Χρας, Κοτσαμπάς (58' Τσαγρής), Σαμαράς

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Χρήστος Αγγέλης): Καλαμαράς, Σιαδήμας, Κασκάνης (79' Κοκοσούλης), Αϊβάζης, Μιχαηλίδης, Ντούνης, Λάιος (65' Ντένα), Ντατσιονάκης, Δ. Χρυσικός, Δημητριάδης, Γώγος.