Πέρασε από το Ρουφ η Λυκόβρυση

Πέρασε από το Ρουφ η Λυκόβρυση

Η ομάδα του Κώστα Ιωάννου λύγισε τον Βοτανικό με γκολ του Δ. Ραφτόπουλου (0-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 28/03/2017

Άλλη μία νίκη πανηγύρισε το μεσημέρι της Κυριακής (26/3) η Λυκόβρυση και πλησίασε στον πόντο τον Άγιο Δημήτριο στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου ομίλου της Β' κατηγορίας. Η ομάδα του Κώστα Ιωάννου λύγισε με 1-0 τον Βοτανικό στο Ρουφ, χάρη σε γκολ που δημιούργησε ο Πάτροκλος Ραφτόπουλος και πέτυχε ο αδερφός του, Δημήτρης!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για να φτάσουν σε μία πιο ευρεία νίκη, ωστόσο περιορίστηκαν στο ένα που σημείωσαν στο 52'. Ο Π. Ραφτόπουλος επιχείρησε τη σέντρα, ο Δ. Ραφτόπουλος έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι, όμως με δεύτερη κεφαλιά την έσπρωξε στα δίχτυα για το 0-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 71' λόγω αποβολής του Χαμουρίδη με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση αντιπάλου, ενώ την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε και ο Κωτσιόπουλος στο 87', αντικρίζοντας επίσης με απευθείας τρόπο την κόκκινη κάρτα για παρόμοιο λόγο.

Διαιτητής ήταν ο Μημίδης, με βοηθούς τους Δαρσακλή και Ζυγά.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Ορφανίδης, Παναγόπουλος, Ντάμας, Χαμουρίδης, Ζαχαράκης (85' Κοτζέμπι), Θεοδωρέλος (69' Καπλάνης), Σταμούλης, Αρβανιτάκης, Τσόγας, Καλαρούτης (59' Ηλιάκης)

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Κέμπας, Κορκούτι, Κωτσιόπουλος, Τζένης, Αγγελής, Π. Ραφτόπουλος, Γιαννόπουλος, Μήτογλου (73' Βάγγερ), Σταματέλος (56' Πάγκας), Δ. Ραφτόπουλος, Επταήμερος (67' Καβαλλάρης).