Κιούρκος: Απουσιάζει η τύχη από την πορεία μας

Κιούρκος: Απουσιάζει η τύχη από την πορεία μας

Ανάμικτα συναισθήματα άφησε στον τεχνικό των «κυανέρυθρων», η εντός έδρας ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής με την Τερψιθέα.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 29/03/2017

Ο Χρήστος Κιούρκος από την μια εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση, αλλά ταυτόχρονα τα έχει και με τον παράγοντα τύχη καθότι η ομάδα του δεν αξιοποίησε τις πολλές ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και μετά την ισοφάριση αλλά και στην διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Πετραλώνων δήλωσε: 

"Δυστυχώς δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας αλλά δεν απογοητευόμαστε. Η διαιτησία ελέγχεται πιστεύω στην φάση του πέναλτι που δεν μας δόθηκε. Η ομάδα παρουσιάζει κάποια πολύ σημαντικά στοιχεία στην πορεία της στα τελευταία παιχνίδια τα οποία αν τα διατηρήσει μέχρι το τέλος πιστεύω ότι θα τα καταφέρει να φθάσει στον τελικό της στόχο που φυσικά είναι η άνοδος. Τα στοιχεία αυτά είναι η μαχητικότητα και το γεγονός ότι ξέρει να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις. Όπως ακριβώς συνέβη και στο ματς με την Τερψιθέα όπου καταφέραμε να αντιδράσουμε αμέσως στο γκολ που δεχθήκαμε αλλά και να πάρουμε τα ηνία στο παιχνίδι σε ότι αφορά την υπεροχή που είχαμε. Δεν υπάρχει εύκολο ματς μέχρι το τέλος. Απομένουν έξι παιχνίδια όπου και πάλι θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".
 
Εντυπωσιακή ήταν στο συγκεκριμένο ματς η παρουσία των οπαδών των Πετραλώνων που γέμισαν ασφυκτικά το γήπεδο στο οποίο υπήρχαν κρεμασμένα δύο μεγάλα πανό της ομάδας. Οι νεαροί οπαδοί των Πετραλώνων παρακολούθθησαν το παιχνίδι εφοδιασμένοι με πολλές κόρνες δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο μια ιδιαίτερα όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι μεταξύ άλλων παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Ρουφ Θοδωρής Κουνάδης και ο Γιώργος Ξεπαπαδάκης.
 
ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 19:38