Έκοψαν βαθμούς και στα Σούρμενα οι Τράχωνες

Έκοψαν βαθμούς και στα Σούρμενα οι Τράχωνες

Αυτή τη φορά ήταν η ώρα των Τραχώνων να στεναχωρήσουν τους "ροσονέρι"

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 01/04/2017

ΣΟΥΡΜΕΝΑ – ΤΡΑΧΩΝΕΣ 1-1

Μετά τις εντός έδρας ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο από τα Σούρμενα, ήταν δεδομένο πως δεν θα πήγαιναν για...πλάκα οι Τράχωνες στο Ελληνικό! Άλλωστε, όταν προπονητής σε μία ομάδα είναι ο Γιάννης Κουσάνας, περιμένεις από αυτή μόνο να μάχεται και να μην είναι ποτέ αδιάφορη. Έτσι και πριν από λίγες ώρες λοιπόν οι Τράχωνες έμειναν "όρθιοι" στα Σούρμενα αποσπώντας το 1-1 και σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι κόντρα σε ομάδα που προπορεύεται στη βαθμολογία έμειναν αήττητοι (0-0 νωρίτερα στο Βύρωνα με Δόξα και 2-1 κέρδισαν στην έδρα του τον Πανερυθραϊκό).

Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα ουσιαστικά τα Σούρμενα τέθηκαν εκτός τίτλου (στο -7 από την κορυφή).Πλέον...φορτσάρουν για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, όπου και υποδέχονται την Τετάρτη τον Πυθαγόρα Σάμου!

Γκολ: 22’ Καζαντζής-47’ Νικολάου

Διαιτητές: Κατοίκος, Νιδριώτης-Νικολάου Χ.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Καλαματιανός, Μετλίου (60’ Ακριτίδης), Ζιώγας, Τσακύρης, Μπουγιούκος, Πρέκας, Θεοδώρου (75’ Παπαδάκης), Μανωλιάδης, Καζαντζής, Δημογιάννης, Γιοματάρης (65’ Χατζηπαναγιώτης)

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Δράμπαλης, Βούζας (46’ λ. τρ. Καφετζής), Τσολάκος, Προμπονάς (25’ λ. τρ. Λαμπρόπουλος), Εστυλιανίδης, Πιπέρας, Χρήστου, Κακούτης, Νικολάου, Ιατρού, Φατσέας (85’ Ντελβίνα)

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 02 Απριλίου 2017 14:50