"Όρθιος" στο Αιγάλεω ο ψυχωμένος Αθηναϊκός!

"Όρθιος" στο Αιγάλεω ο ψυχωμένος Αθηναϊκός!

Πολύ σημαντικό βαθμό στην μάχη της παραμονής πήρε ο Αθηναϊκός μέσα στο Αιγάλεω, το οποίο εκεί που έδειχνε πως ίσως να ήταν ακόμα και το φαβορί για τον τίτλο, τώρα, βρέθηκε και πάλι στο -3, ενώ δεν ευνοείται στην ισοβαθμία με τον Πανερυθραϊκό

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 01/04/2017

ΑΙΓΑΛΕΩ – ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-0

Οι περίπου 600 φίλοι του Αιγάλεω είδαν τον Αθηναϊκό να παίζει στα ίσια στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες για γκολ. Στο δεύτερο μέρος, χάρη και στο αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε, το Αιγάλεω έκλεισε στα καρέ της τη φιλοξενούμενη ομάδα, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για γκολ με κύριο εκφραστή τον Βέρμπη. Από την άλλη, ο Αθηναϊκός εξακολούθησε να είναι επικίνδυνος στην κόντρα, με βασικό πρωταγωνιστή τον Κρασσώνη.

Αποβολή: 64’ (δ.κ. Ασλανίδης)

Διαιτητές: Μπακογιάννης Α., Λιαμπότης - Σταύρογλου.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Βαμβακάς, Παπουτσής, Κολοβός (46’ Μπρεστοβίσκι), Παπαθανασίου, Τζανέτος, Καλογερής, Κοντιζάς, Κωτσερίδης (46’ Λίτσης), Βέρμπης, Σπανός, Τσαρκάνι (62’ Στάμος).

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λιάπας, Ζαφειράτος, Καραγιάννης, Παπαγερίδης (49’ Βοτσαΐτης), Κίλιας, Μοροσάνου, Ταλαμπέγκος (66’ Πλάκα), Ζαχαρόπουλος, Ραβάνης (46’ Ασλανίδης), Κρασσώνης, Χατζής.