Σκούρα τα πράγματα για την «Μπάρτσα»

Σκούρα τα πράγματα για την «Μπάρτσα»

Μόλις τον βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε ο Άγιος Δημήτριος στα Μελίσσια από τον Παράδεισο (2-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 02/04/2017

Η ήττα της Νέας Ιωνίας από την Αθηναΐδα την περασμένη Κυριακή τον είχε κρατήσει μέσα στο κόλπο της ανόδου. Παρ' όλα αυτά, ο Άγιος Δημήτριος... φρόντισε για ακόμη μία φορά να κλωτσήσει την ευκαιρία να πλησιάσει τη 2η θέση, καθώς περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας στην αναμέτρηση με τον Παράδεισο στο γήπεδο Μελισσίων (2-2). Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες, οι Αμαρουσιώτες έκαναν τη ζημιά στην «Μπάρτσα», ενώ θα μπορούσαν να έχουν φτάσει ακόμα και στη νίκη!

Μόλις στο 11' ο Μπολέτης έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους με όμορφο πλασέ (1-0), με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν λίγο αργότερα, συγκεκριμένα στο 15', όταν ο Αβίντογλου νικήθηκε από τον Γούλα σε εκτέλεση πέναλτι. Τελικά, η ισοφάριση για τον Άγιο Δημήτριο ήρθε στο 23', όταν ο Ανδρεαδάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, γράφοντας το 1-1. Παρά το γεγονός ότι ο δείκτης της... ψυχολογίας έδειχνε, πλέον, τους κυανέρυθρους, ήταν τελικά οι γηπεδούχοι που έφτασαν στο δεύτερο γκολ, χάρη σε πλασέ του Ράπτη στο 52' (2-1). Το συγκρότημα του Αντώνη Καρπούζα ευτύχησε να ισοφαρίσει ξανά, αυτή τη φορά με σκόρερ τον Καραμπίνη στο 61' (2-2), όμως η αντεπίθεσή του δεν είχε διάρκεια. Έτσι, το 2-2 παρέμεινε μέχρι τέλους, σφραγίζοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Διαιτητής ήταν ο Ι. Καλογερόπουλος, με βοηθούς τους Φίτσα και Γ. Σταυρόπουλο.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Γιώργος Σιμιτζόγλου): Γούλας, Μιχαλόπουλος (80' Παπαστεργίου), Πελεκάνος, Πέτρουλας, Στούλης, Ράπτης (75' Ζούπας), Μπολέτης, Δήμος, Πέττας, Λεφάκης, Γεωργακόπουλος (88' Καπλάνογλου)

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Αντώνης Καρπούζας): Ρούσσος, Τζωρτζάτος, Γεωργούσης, Σμυρλής (61' Πανταζής), Ανδρεαδάκης, Βαμβακερής, Ψαρράς (87' Κασιμάτης), Καραμπίνης, Χρυσοχόου, Διονυσόπουλος (57' Ανδριανόπουλος), Αβίντογλου.