«Όρθια» η Χρυσούπολη στη Νέα Ιωνία!

«Όρθια» η Χρυσούπολη στη Νέα Ιωνία!

Η ομάδα του Βαγγέλη Κότσαλου δεν έχασε ούτε από τη δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος (0-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 09/04/2017

Ο φόβος και ο τρόμος των ομάδων που προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου ομίλου στη Β' κατηγορία είναι η Χρυσούπολη και το απέδειξε για ακόμη μία φορά! Η ομάδα του Βαγγέλη Κότσαλου δεν ηττήθηκε ούτε στον δημοτικό στάδιο της Νέας Ιωνίας από την ομώνυμη ομάδα, υποχρεώνοντάς την σε «λευκή» ισοπαλία (0-0), σε αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (8/4) για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έτσι, διατήρησε το αήττητό της κόντρα σε Αθηναΐδα, Νέα Ιωνία, Λυκόβρυση και Άγιο Δημήτριο, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις και παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, η μάχη για την άνοδο στην Α' ΕΠΣΑ απέκτησε ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον, αφού τους γαλαζοκίτρινους πλησίασαν ξανά τόσο η Λυκόβρυση όσο και ο Άγιος Δημήτριος.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον, με αρκετές δυνατές μονομαχίες και με ευκαιρίες για γκολ κυρίως από πλευράς Νέας Ιωνίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χρυσούπολη ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κότσαλου με δεύτερη κίτρινη στο 94'.

Διαιτητής Γαβρίλης, με βοηθούς τους Παναγιωτάρα και Καραγιώργο.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Αλέκος Σιδηράς): Καρούσος, Κοντής, Παπαδόπουλος, Χρούσης (80' Ραπολάρι), Παπακουνάδης, Βιδίστα, Τριάντης, Τζήμας, Πρισιμιτζής, Γεωργόπουλος (65' Κουτσιούμπας), Πανταγιάς

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Κότσαλος): Ντελής, Καμαρέτσος, Κωτσιάς, Σαμπαζιώτης, Βλαχόπουλος, Λέβεντος, Αλτατζής, Μανωλιός, Γεωργίου (87' Ζύμπας), Μπάιρας (15' λ. τρ. Κότσαλος), Βλάμης.

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 09 Απριλίου 2017 23:45