ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Με το βλέμμα στον Ποσειδώνα

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Με το βλέμμα στον Ποσειδώνα

Μετ’εμποδίων αρχίζει αύριο (18/4) η προετοιμασία των «πράσινων» ενόψει του εκτός έδρας ματς με τον Ποσειδώνα Γλυφάδας

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 17/04/2017

Τα... κεφάλια μέσα! Μετά τη διακοπή που προηγήθηκε λόγω των εορτών του Πάσχα οι Αμπελόκηποι επιστρέφουν στις προπονήσεις αύριο (18/4) στο γήπεδο της Κυψέλης. Το κακό για τον προπονητή Γιώργο Μάλλη είναι ότι η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ποσειδώνα στη Γλυφάδα (Κυριακή 23/4, 11:00) ξεκινάει με πολλά προβλήματα.

Κι αυτό γιατί θα μείνουν εκτός αποστολής οι τραυματίες Παπαδόπουλος (ρήξη χιαστών και χάνει όλη τη σεζόν) και Πασβούρης (διάστρεμμα).

Από την άλλη, αμφίβολος είναι ο τερματοφύλακας Ζαραβέλης (πρόβλημα στην μέση, που μάλιστα έκανε τιτάνια προσπάθεια για να βγάλει τα 90’ στο τελευταίο ματς με τον ΑΟ Ιλίου), ενώ δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβουν οι Βιγκάνι και Τόσκα (θλάση και οι δύο).

Πολλά λοιπόν τα προβλήματα για τον Γιώργο Μάλλη. Παρόλα αυτά ο ταλαντούχος τεχνικός δεν χάνει την αισιοδοξία του, καθώς πιστεύει πολύ στην ομάδα του και θεωρεί πως υπάρχουν οι δυνατότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν αντίπαλο με τον οποίο έχουν τους ίδιους στόχους.

Το καλό για τον Γιώργο Μάλλη και για τους Αμπελόκηπους είναι πως κρατάνε την τύχη της παραμονής στα χέρια τους και αναζητάνε τρεις βαθμούς στα τελευταία τέσσερα ματς για να παραμείνουν και μαθηματικά στη Β’ κατηγορία.

Μία παραμονή, που δεν θα είναι υπερβολή να τονιστεί πως θα ισοδυναμεί με ένα μικρό θαύμα, λόγω των προβλημάτων που είχαν ν’αντιμετωπίσουν φέτος οι «πράσινοι», τόσο με το γηπεδικό (κάνουν δύο μόλις προπονήσεις την εβδομάδα τις περισσότερες φορές και μάλιστα σε μισό γήπεδο), όσο και με τις πολλές απουσίες βασικών μονάδων που προκύπτουν το τελευταίο διάστημα σχεδόν σε κάθε ματς.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017 23:14