Έτοιμοι για την "μάχη" στη Λαύρα Αργυρούπολης!

Έτοιμοι για την "μάχη" στη Λαύρα Αργυρούπολης!

Μεγάλο ματς έρχεται σε λίγες ώρες στον 2ο όμιλο της Γ' ΕΠΣΑ

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 21/04/2017

Συγκεκριμένα το Σάββατο (22/4, 16:30), η Λαύρα Αργυρούπολης του Αργύρη Ψαρρού υποδέχεται στο Αργυρούπολης Β' την Κηφισιά 2010 σε ένα σπουδαίο ντέρμπι στον 2ο όμιλο που αναμφίβολα κλέβει την παράσταση στη Γ' Κατηγορία.

Το παιχνίδι αυτό θεωρείται πολύ σημαντικό για το σύλλογο των νοτίων προαστίων καθώς με νίκη αποκτά σημαντικό προβάδισμα στην μάχη της ανόδου και είναι πιθανό να δώσει πλεονέκτημα στο μπαράζ.

Μάλιστα θα μπορούν να γίνονται όνειρα ακόμα και για την απευθείας άνοδο, αρκεί η Λαύρα να κάνει δύο νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ή έστω μία νίκη και μία ισοπαλία αφού παίζει εκτός έδρας με την Κηπούπολη.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από την μία ο Πλάτωνας έχει δύσκολο πρόγραμμα και από την άλλη η Κηφισιά 2010 έχει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Τέλος, ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Βλάση Ρηγόπουλου γι'αυτό τον κρίσιμο αγώνα όπου και καλεί τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν στη Λαύρα. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΑΟ Λαύρα Αργυρούπολης καλεί όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε με την παρουσία μας την ομάδα της καρδιάς μας το Σάββατο 22/4 ώρα 16:30 στο γήπεδό μας στον δύσκολο εντός έδρας αγώνα της 24ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Κηφισιά 2010. Δωρεάν εισιτήρια διατίθενται από το Γραφείο του Συλλόγου.

Το ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ»!

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 22 Απριλίου 2017 13:45