«Βλέπει» τριάδα ο Άρης Πετρούπολης!

«Βλέπει» τριάδα ο Άρης Πετρούπολης!

Η ομάδα του Αλέξη Γκλεγκλέ επιβλήθηκε με 1-0 της Αγίας Παρασκευής και πλησίασε τη Δόξα Βύρωνος.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 23/04/2017

Η αναρρίχηση του Άρη Πετρούπολης στον 2ο όμιλο της Α' κατηγορίας καλά κρατεί! Η ομάδα του Αλέξη Γκλεγκλέ επιβλήθηκε με 1-0 της Αγίας Παρασκευής και πλησίασε στους δύο βαθμούς τη Δόξα Βύρωνος, αυξάνοντας τις πιθανότητες να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα. Το «χρυσό» γκολ για τους ερυθροκιτρίνους πέτυχε ο Νίκολι στο 37' με σουτ στο «Γ» από 30 μέτρα απόστασης από το τέρμα. Στο 39' ο Καρβούνης είχε δοκάρι από πλευράς φιλοξενούμενων, οι οποίοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 55', όταν ο Αποστόλου απέκρουσε εντυπωσιακά πέναλτι που χτύπησε ο Καρβούνης και το οποίο είχε υποδειχθεί σε ανατροπή του Παπακωνσταντίνου από τον Π. Γεωργίου. Αξίζει να σημειωθεί πως στο 65' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπαρμπαλιάς, εξέλιξη που έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο της «Σάντα» για θετικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ήταν ο Τσατσούλης, με βοηθούς τους Γεωργακόπουλο και Τσαλίκη.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Αλέξης Γκλεγκλές): Αποστόλου, Παναγιωτίδης, Μπουφίδης. Λάλα, Νίκολι, Π. Γεωργίου, Γεωργακόπουλος, Κυριαζής (60' Δ. Γεωργίου), Τσάτσα (88' Βασιλάκος), Ζούκας (83' Τσαγκάρης), Τσέλια

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μιχάλης Κάτσικας): Δωριάδης, Χάτζιου, Παναγόπουλος, Μπαρμπαλιάς, Κωνσταντίνου, Τσώνης, Τσοχαντάρης, Παπακωνσταντίνου, Καρβούνης, Ντιντίφας (69' Αλευρής), Μπαλατσούρας (83' Κούστιας).