Με μάτι που γυαλίζει περιμένουν τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στο Χαραυγιακό!

Με μάτι που γυαλίζει περιμένουν τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στο Χαραυγιακό!

Αποφασισμένος για την κατάκτηση του τίτλου δείχνει ο Χαραυγιακός, όπου και μετά τη νίκη που πέτυχε στο Ρουφ με 2-1 κρατάει την τύχη στα χέρια του.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 30/04/2017

ΡΟΥΦ – ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 1-2

Παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ η ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη έφτασε στη νίκη και πλέον πάει πανέτοιμη στο ντέρμπι τίτλου με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, τον οποίο και υποδέχεται. Μάλιστα στους «νερατζούρι» τους αρκεί και η ισοπαλία για να πανηγυρίσουν τον τίτλο.

Στο 11' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι αμυντικού σε σουτ του Αναστασόπουλου ενώ στο 16' ο Γαλάνης έφυγε τελείως μόνος του αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Προηγήθηκε στο σκορ η "Αούστρια" στο 29' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπεκατώρου. Το πέναλτι, για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, δόθηκε για χέρι μετά από γύρισμα του Γαλάνη.Στο 36' σε δύσκολο γυριστό σουτ του Ζήση απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κουνάδης. Λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο, στο 45' και μετά από έξοχο συνδυασμό ο Αναστασόπουλος με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια. Στο 57' ο Χαραυγιακός με γκολ του Άγγελου Φωστέρη έκανε την ολική ανατροπή στο ματς και έφτασε τελικά στην πολυπόθητη νίκη.  Στο 61' ο νεαρός επιθετικός του Ρουφ Ίσσα έφυγε μόνος του και πλάσαρε αλλά απέκρουσε σωτήρια ο Παπαδόπουλος. Στο 66' ο Μπίτιλης έπιασε τρομερό σε δύναμη και σουτ αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κουνάδης. 

Διαιτητές: Τσατσούλης, Ματσούκας - Γιαννόπουλος

ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Μεμάς, Ασλάνι (83' Μαχαίρας), Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Μπεκατώρος (56' λ.τ. Ίσσα), Σκεύης, Φωτόπουλος (46' Στακάϊ), Νταβαρίνος, Γαλάνης.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Τάγκαλος, Ράμμος, Βαζούκος, Παϊκόπουλος (60' Κουντουριώτης), Τουγουντζόγλου (67' Μακρυγιάννης), Κωνσταντόπουλος, Φωστέρης, Γιαννόπουλος, Αναστασόπουλος, Ζήσης (50' Μπίτιλης).